Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Linda de Mol gaat vreemd met man van Wendy van Dijk


Het gooise matras blijkt een ware hotspot voor amoureuze avontuurtjes van de BN’ers. En dit keer was het niemand minder dan Linda de Mol die op de hielen werd gezeten door paparazzo Edwin Smulders. Wat heeft hij ontdekt? Opmerkelijke foto’s van Linda die intiem over straat loopt met niemand minder dan Erland Galjaard, de man van Wendy van Dijk.

Op de cover van Story prijken de grote koppen: “Wendy van Dijk’s man Erland laat Linda de Mol STRALEN – Twee uur samen in Goois hotel.” Wat ging er in dat mysterieuze hotelkamertje tussen hen gebeuren? Volgens de Story liet Erland de gevallen tv-koningin “stralend schateren”, en brachten ze maar liefst twee uur door in het betreffende Vesting Hotel.

De speculaties schieten alle kanten op: Was het een geheime afspraak? De Story hint dat het bijna onmogelijk om een werkgerelateerde ontmoeting kan gaan, aangezien Erland in maart stopte als strategisch adviseur bij Talpa.

Hoe het ook zij, Linda kon wel wat vrolijkheid gebruiken op die maandagmiddag. De geruchten blijven rondgaan, en alleen de tijd zal uitwijzen wat er werkelijk achter die mysterieuze ontmoeting schuilging.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

dat heeft Linda geleerd van vieze jeroen

Groot gelijk beter dan Jeroen en Wendy is ook vreemdgegaan op Erland

Maakt Linds allemasl miks uit. Viespeuk Jeroen heeft ze ook uit een relatie getrokken. Wilde uurtjes met Erland zou een goeie wraak naar haar concurrent Wendy zijn & naar dirty Jeroen.
Linda in tijden niet zo zien stralen & lachen.
Die hebben wel genoten samen.🙄😜😉
Erland heeft thuis iets uit te leggen .

Vreemd dat je als vrouw of man niet gewoon een paar uur samen kunt doorbrengen zonder dat iedereen er meteen ” vreemd gaan ” van maakt.
We leven in een kortzichtige samenleving die het liefst iedereen met de vinger na wijst.

Ik was er niet bij tijdens die paar uur een van jullie wel?