Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

André Hazes onthult welke bizarre fetisj hem er doorheen heeft gesleept


André Hazes blijkt in België weer even populair te zijn. Zijn documentaire “Crossroads” ging onlangs in première op VTM2, en de reacties waren overweldigend. Showbizzverslaggever Stijn Van Hove kon niet wachten om André aan de tand te voelen over zijn tijd in de afkickkliniek en het leven daarna. André deelt enkele onthullingen die niemand zag aankomen.

“Toen ik terugkwam uit de kliniek, werd ik verrast met een warme kus van Dréetje en likjes van mijn honden. Vroeger zouden ze zich verstopt hebben, maar nu begroetten ze me vol liefde”, vertelt André met een glimlach. Hij spreekt openhartig over de regels die hij moest volgen tijdens zijn verblijf in de afkickkliniek. “Ik werd naar een privékliniek in Spanje gestuurd, waar ik werd begroet door een imposante kale man. Hij zei: ‘Dré, hier gelden strikte regels. Je moet om 22:00 uur naar bed, elke dag om 07.30 uur opstaan en je telefoon afgeven. Je mag slechts een kwartier per dag met je zoon bellen. En hier kun je alleen boeken lezen.'”

Tijdens zijn herstelperiode ontwikkelde André een nieuwe passie voor boeken, vooral die van Saskia Noort. “Ik heb wel twaalf boeken van Saskia Noort gelezen en ontdekte haar fascinatie voor een vinger in de kont. Het komt werkelijk in elk boek voor”, lacht André. Na zijn rehabilitatie stuurde hij haar zelfs een bericht om haar te bedanken voor de steun die hij vond in haar verhalen. Het is nog onduidelijk of de boeken van Saskia Noort of de ondeugende scènes met een vinger in de kont doorslaggevend waren in zijn herstel, maar één ding is zeker: André is klaar voor een nieuwe start en heeft zijn duistere verleden achter zich gelaten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kan dat jochie niet voor een keer zijn klep eens dicht houden? Het is een erg zielige vertoning geworden. Verkeerde aandacht is ook aandacht, maar zorgt er voor dat de mensen je steeds verder uitkotsen.

Wat een interview zeg. Is dit nu iemand die geen volkszanger meer wil zijn, maar naar een hoger niveau toe wil? Het enige fatsoenlijke in het geheel is dat hij nu volmondig toegeeft naar een Privé kliniek in Spanje te zijn gestuurd. En klaar voor een nieuwe start met een vinger in je …. Sjonge, sjonge, wat een armoe.

Als de teksten van zijn nieuwe liedjes net zo sterk zijn als bovenstaande teksten, dan belooft dit nog wat

eerst teren op de ouwelullenmuziek van zijn pa

en nu teren op zijn verslaving

hij lijkt er nogal fier op te zijn!

Het vervelende joch meent ook nog dat hij heel wat is.Valt me mee dat hij überhaupt leest,maar heeft er blijkbaar niet veel van opgestoken

Deze Hazes kleuter heeft zelf een fascinatie voor plas en poep ´´´´´humor´´´´´ want dat is hoe kleuters zijn.
Hij denkt ook nog grappig te zijn met zijn infantiele gedrag.
De grap is dat Hazes zelf een grote grap is, een flop en een loser!👈
Tijd dat hij uit de kast komt want een vinger {en meer} in zijn hol zal hij zelf maar wat lekker vinden. Vandaar dat hij het ook benoemd.💡

😅🤣😂😅🤣😂

Het zal me niets verbazen dat het volgende nummer dat hij laat schrijven, over je/een vinger in je k*nt gaat. Dat zal me een hit gaan worden hoor. Poeh poeh.

‘Trek eens aan mijn vinger… ‘ zou ook zomaar een lied van Hazes JR kunnen zijn.

We gaan het (ik hoop van niet) meemaken.