Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Marco Borsato slaat eindelijk terug na beschuldigingen van misbruik


We weten allemaal dat Marco Borsato wordt beschuldigd van het seksueel misbruiken van een minderjarig meisje tussen 2014 en 2019. De moeder van het meisje heeft een dagboek aan het Openbaar Ministerie overhandigd waarin details over het vermeende misbruik zouden staan. Echter, recente berichten in roddelbladen zoals Privé en Party werpen twijfel op over de echtheid van dit dagboek. Party meldt zelfs dat het onderzoek naar de authenticiteit ervan ervoor kan zorgen dat Borsato niet vervolgd zal worden. De advocaat van Borsato, Geert-Jan Knoops, heeft bevestigd dat er momenteel een onderzoek loopt naar het handschrift van het vermeende slachtoffer.

Het verhaal rondom Borsato zit vol met onduidelijkheden en complicaties. Volgens de moeder van het vermeende slachtoffer heeft zij Borsato al in 2019 geconfronteerd met het dagboek van haar dochter. Ze beweert dat ze deze confrontatie stiekem heeft opgenomen, waarbij Borsato een bekentenis zou hebben afgelegd. Bovendien zouden Borsato en het meisje destijds samen psychologen hebben bezocht, waarbij de zanger zijn excuses heeft aangeboden. Tot nu toe heeft het Openbaar Ministerie echter geen bevestiging van deze claims gevonden.

Mocht Borsato onschuldig worden verklaard, dan kunnen er mogelijk miljoenenclaims tegen het vermeende slachtoffer en haar moeder worden geëisd meldt weekblad Party. De grote vraag blijft echter of Borsato, zelfs als hij onschuldig wordt bevonden, ooit zijn carrière kan herstellen. Zijn reputatieschade is immens en het is bijna ondenkbaar dat hij weer in de schijnwerpers kan stappen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als inderdaad blijkt dat het een opgezet spel is geweest, dan moeder en dochter heel hard aanpakken.
Zijn hele leven is dan onterecht geruïneerd.
Een taakstrafje zou dan zeer ongepast zijn gezien het leed wat hem is aangedaan.
Vooropgesteld dus dat ie onschuldig blijkt te zijn.
Anders wordt het een ander verhaal.

Wat erg !!! Als het waar is , wat ik wel denk, hoop ik dat ze echt zo zwaar gestraft worden want Marco Borsato is nu alles kwijt, zijn carriere, zijn huwelijk, zijn huis en zijn goede naam. Dat er zulke mensen rond lopen, verschrikkelijk !!!!!

het is wat als je afgewezen bent door de man waar je zooooooooooo verliefd op bent.
ze zijn sowizo hun geloofwaardigheid wel kwijt omdat ze met hun onzinverhaal naar de story zijn gestapt. de waarheid zal nu snel boven water komen.

Ik ben groot fan van Marco Borsato..heb altijd in zijn onschuld gelooft en zal dat blijven doen….
Moge het onrecht dat is hem aangedaan recht getrokken worden…