Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

André Hazes op heterdaad betrapt tijdens het snuivenHet leven van André Hazes is niet altijd over rozen gegaan, zo blijkt nu. De zanger, die tegenwoordig volledig gefocust is op zijn muziekcarrière, heeft een duister drugsverleden dat tot voor kort verborgen bleef. Maar nu doet hij eindelijk een boekje open over hoe zijn geheim ontdekt werd – en het is geen partner die erachter kwam, maar zijn eigen pitbull Gioia!

In een exclusief interview met Story onthult André hoe zijn hond als eerste doorhad dat er iets niet pluis was. “Ik heb een pitbull, Gioia. En op een ochtend kwam ik na een nachtje weg thuis en ze kwam naar me toe, rook aan mijn neus en sprong achteruit”, bekent de zanger. “Ik hoopte vooral dat Monique dit niet gezien had. Ik dacht dat die hond me op een dag nog zou verraden.” Het gedrag van Gioia veranderde echter drastisch toen André nuchter uit de afkickkliniek terugkeerde: “Toen ik terugkwam uit de kliniek, kreeg ik bij thuiskomst een spontane kus van Dréetje. Maar ook mijn honden gaven me likjes, terwijl ze vroeger vaak angstig met hun staart tussen de benen wegliepen wanneer ik binnenkwam.”

André deelt ook openhartig over zijn tijd in de afkickkliniek. Hij vertelt hoe hij naar een privékliniek in Spanje vertrok en werd ontvangen door een imposante kale man. “Dré, we hebben hier strikte regels”, zo sprak de man. “Je gaat om 22:00 uur naar bed. Elke dag sta je op om 07:30 uur en je moet nu je telefoon afgeven. Je mag dagelijks slechts een kwartier met je zoon bellen. Verder mag je hier alleen boeken lezen.” Het bleek een uitdagende maar noodzakelijke stap in zijn herstel. André bekent dat hij tijdens zijn verblijf in de kliniek wel twaalf boeken van Saskia Noort heeft verslonden. “Later heb ik haar een bericht gestuurd om haar te bedanken dat ze mij door mijn revalidatie heeft gesleept”, onthult hij.

Deel deze juice!
 1. Goof

  Mag dan – volgens eigen zeggen – clean zijn, maar heeft m.i. een flinke hersenbeschadiging opgelopen

 2. Leo

  Wat een kul verhaal. Komt dit uit de mond van een volwassen vent? Kan zo opgenomen worden in het grote sprookjesboek.

 3. Verité

  Oh, dan heeft die hond zeker ook contact opgenomen met die grote, kale man en geregeld dat hij in Spanje in therapie kon.

 4. Anna

  Kan men eens een tijdje deze aandachttrekkerij stoppen? Het wordt sowieso niets meer met zijn carrière heeft altijd op de roem van zijn vader geteerd

Geef een reactie