Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Woeste honden vallen Johan Derksen aanDe viervoeters van Patty Harpeneau, moeder van zanger Dotan, hebben hun afkeer duidelijk gemaakt. Het lijkt erop dat niet alleen mensen, maar ook honden geen fan zijn van Johan Derksen, de bekende zeiksnor van Vandaag Inside. In een opmerkelijke onthulling in de rubriek Buis & Haard van de VARA gids deelt Patty haar ervaringen met haar trouwe metgezellen.

Patty vertelt: “Ik kijk graag tv met mijn honden en ze laten heel duidelijk hun voorkeuren blijken. Bij een saai praatprogramma als Op1 vallen ze steevast in slaap.” Maar het wordt pas echt interessant wanneer het onderwerp Johan Derksen ter sprake komt. Patty onthult: “Over Johan Derksen zijn ze eensgezind. Als hij in beeld komt en begint te praten, lopen ze weg. Ze houden niet van schofferen.” Het lijkt erop dat de honden een scherp instinct hebben voor onaangename sfeer.

Niet alleen schakelt Patty altijd de Teletekst ondertiteling in voor haar honden, ze merkt ook op dat ze zelfs de ondertiteling meeleest. “Dan gaat haar kop van links naar rechts. Zo koddig”, voegt Patty lachend toe. Het lijkt erop dat deze viervoeters precies weten waar ze hun aandacht op willen richten.

Maar waar kijken de honden dan wel graag naar? Patty deelt enthousiast: “Laatst zaten we met z’n allen te kijken naar Freek Vonk met een varaan. Nou, dan worden ze gek, springen over de bank, op de kast, een gekkenhuis. Dat zijn momenten dat ik moet ingrijpen. Bij Beau gaat Jan kwispelen en dan voel ik dat ze zegt: ‘daar is-ie, Beau, de lieverd’.”

Deel deze juice!
 1. Simon

  Wie wil er in vredesnaam nog iets horen van Patty Harpenau, onzinverkoopster nummer 1.

  • Bosch

   Simon ,nou precies ,ik was dat mens allang vergeten ,moet altijd aan die knopen denken !

 2. Mvs

  Heeft er iemand het nummer van een opname klinniek voor die vrouw . Moet niet gekker worden : mijn hond leezt de ondertitels 🤣🤣🤣

Geef een reactie