Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Terugval André Hazes duidelijk zichtbaar in verontrustend filmpje


De geruchtenmolen draait weer op volle toeren rondom niemand minder dan André Hazes. Er zijn verontrustende signalen dat de zanger en entertainer een zorgwekkende periode doormaakt. Volgers van André zijn bezorgd en vragen zich af of hij terugvalt in zijn oude gewoonten van drank- en drugsgebruik.

In een verontrustend filmpje dat André zelf deelde, is te zien hoe een ader in zijn hoofd flink opgezwollen is. De zanger maakt zich hier duidelijk zorgen over, maar fans en volgers hebben zo hun bedenkingen. Sommigen speculeren dat André mogelijk weer te diep in het glaasje heeft gekeken gezien zijn opvallende gedrag en de pupillen van zijn ogen. Andere volgers beweren dat André gestrest is doordat zijn comeback en nieuwe single compleet geflopt is.

De zorgen stapelen zich op voor André, wiens nieuwe single met een compleet nieuwe sound niet het gewenste succes heeft behaald. De hitlijsten lijken onbereikbaar en zijn concerten blijven verre van uitverkocht. Het lijkt erop dat André zijn hele carrière heeft vergooid door het levenslied de rug toe te keren. In plaats daarvan lijkt hij zich voornamelijk te richten op het cashen met het maken van documentaires voor Videoland.

De bekende presentatrice Yvonne Coldewijer heeft zelfs beweerd dat de volgende documentaire van André zal gaan over zijn huwelijk met Monique. De vraag is echter of Nederland daarop zit te wachten, gezien de recente ontwikkelingen. De toekomst lijkt onzeker voor André, en de vraag is of hij deze moeilijke periode kan overwinnen en zijn carrière weer op de rails kan krijgen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die André wil graag in de spotlights stsaan. Heb echt medelijden met hem…
En ach hij weet niet beter!!!
De opvoeding en met een moeder die niet helemaal 100 promil is, wat een sneuje fam! 😒

Het niveau van een 12 jarige en zo ziet hij er ook uit, deze flopdrol.

Als je maar aandacht blijft krijgen, maakt niet uit hoe en wat alles voor je zielige figuurtje, ga lekker bij mammie uithuilen.

Laat hem z’n leven leiden zoals hij het zelf wil en wie zijn wij met z’n allen die een ongezouten mening hebben zonder Andre Hazes echt te kennen. Terugval kan nu eenmaal gebeuren, maar buiten dat waren jullie er heel toevallig bij mmmm dacht het niet . Dus leef je leven heideknutterd