Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Oeps! Máxima’s kledingblunder laat meer zien dan bedoeld is


Koningin Máxima staat bekend om haar stijlvolle en goed doordachte kledingkeuzes. Haar team zorgt er altijd voor dat ze geen modeflater begaat, vooral als het aankomt op respecteren van tradities. Maar deze keer lijkt Máxima een klein modefoutje te hebben gemaakt tijdens een islamitisch huwelijk.

Het was een bijzondere gelegenheid in Jordanië, waar kroonprins Hussein en Rajwa Khalid Al-Saif in het huwelijksbootje stapten. Koningin Máxima was aanwezig, gekleed in een opvallende jurk met trompetmouwen van ontwerper Luisa Beccaria. Echter, sommige scherpzinnige toeschouwers konden niet anders dan opmerken dat de jurk een vrij diepe V-hals had.

Het duurde niet lang voordat royalty-verslaggever Josine Droogendijk haar mening deelde op social media, met de woorden: “Máxima is zonder twijfel een prachtige verschijning, maar ze heeft vast betere jurken in haar kast hangen die beter zouden passen bij een islamitisch huwelijk ;)” en voegde een foto van de koningin toe. Hoewel sommige mensen in de reacties probeerden Máxima te verdedigen, was Josine snel met haar repliek: “In het geval van een gewoon huwelijk bij een Islamitische familie thuis zou dat waar kunnen zijn. Maar zelfs dan, er zijn vast betere opties in haar garderobe te vinden ;)”.

Iemand anders merkte op: “Juist goed! Jezelf blijven: ongeacht het geloof..” Maar Josine had ook hier een weerwoord klaar: “Het gekke is: Máxima draagt eigenlijk nooit jurken met een diep decolleté. Ze had dus prima zichzelf kunnen blijven en een jurk kunnen dragen die beter had aangesloten bij de gelegenheid. Het een hoeft het ander niet uit te sluiten.” Het blijft dus een grijs gebied als het gaat om de gepastheid van Máxima’s jurk voor deze gelegenheid.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties