Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gasten razend over Meilandjes’ pension: Slechte service en torenhoge prijzen


De kamerprijzen bij het pension genaamd Code Rosé van de Meilandjes blijken exorbitant hoog te zijn, en de gasten laten hun ontevredenheid luid en duidelijk horen.

De goedkoopste kamer begint bij maar liefst 410 euro voor slechts twee nachtjes. Dat is nogal een aanslag op je portemonnee! En alsof dat nog niet genoeg is, stromen de negatieve reviews binnen. Gasten klagen over een gebrek aan activiteiten, slechte service en de buitensporige prijzen. Het lijkt erop dat de Meilandjes snel hun zakken willen vullen ten koste van hun gasten.

Hieronder enkele reviews van gasten die zijn geweest:

”Hier wil je echt niet wezen ze willen heel snel rijk worden over jouw rug”

”Niet veel te doen, slechte service en vele te duur”

”Te duur”

Alsof dat nog niet genoeg problemen zijn, is er ook gedoe met de gemeente. Het is onlangs aan het licht gekomen dat het pension geen vergunning heeft gekregen omdat er niemand permanent woont. Martien kon zijn tranen niet bedwingen toen hij dit nieuws deelde en beweerde dat de gemeente dit slechts één dag voor de opening bekendmaakte. Maar de gemeente zelf ontkent dit en beweert dat de Meilandjes ruim van tevoren op de hoogte zijn gebracht.

Om aan de voorwaarden van de gemeente te voldoen, heeft Martien een oplossing bedacht die wellicht de gasten zal verblijden maar hemzelf tot wanhoop drijft. Hij zal tijdelijk in het pension gaan wonen totdat ze een beheerder vinden die daar permanent zal verblijven. Hoewel dit misschien leuk klinkt voor de gasten die hopen op een glimp van Martien, vertelt hij dat hij het vreselijk vindt.

Mocht je nog willen verblijven in het pension er zijn nog kamers vrij en te boeken zelfs voor deze maand. Dus volgeboekt is het nog verre van.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

het zijn oplichters maar de mensen zijn dom je vraag toch eerst de prijs maar zkken vullen zijn het schande meer oplichting is het

Als je een belachelijk dure kamer boekt direct naast een begraafplaats moet je niet klagen dat er niet veel te doen is! Dom volk.

Voor die prijs zou ik liever in een hotel gaan en niet bij de gillende keukenmeiden gaan zitten.
Je hoeft er toch niet heen en zeker niet voor die prijs,oplichters zijn het.

Waarom moeten zij voor entertainment zorgen. Doet geen enkel pension of bed en breakfast. En je betaalt vooruit dus bent op de hoogte van de prijzen. Wij hebben ook geboekt en het is top daar maar sommige mensen verwachten een optreden van Martien.

Dat is inderdaad zo Sanne.
Het is een pension geen hotel.
Overnachten en ontbijt, vertier zoek je buiten de deur.
En als je het te duur vind ga je toch niet.

Had iemand iets anders verwacht van de graaiers dan, ze moeten toch alles wat ze maar kopen op iemand kunnen verhalen. Dus dan op deze manier.

Je bent niet verplicht he om daar te boeken, wat een gezeur zeg, ik vind het super leuke mensen en ga zeker boeken, nu druk met verhuizen.

Ja het is toch bekend, de uitzendingen geven toch niet de realiteit weer. Camera’s uit en bingo. Ik ga er nog niet heen voor €0.-

Of je ze leuk en aardig vind of niet, ze zijn in elk geval zakelijk. Niks mis mee. Niemand sleept je er aan je haren naartoe, toch? En: lekker rustig zo naast het kerkhof 😅🙏