Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Huwelijkscrisis bij de Meilandjes: Maxime en Leroy op rand van scheidingHet lijkt erop dat er donkere wolken boven het liefdesnest van Maxime Meiland en haar vriend Leroy hangen. Eerder al beklaagde Maxime zich over Leroy’s afwezigheid en nu blijkt dat er meer aan de hand is dan alleen een druk werkschema. De geruchten gaan dat het koppel elkaar niet meer kan uitstaan en alle mogelijke confrontaties probeert te vermijden.

Nog maar enkele maanden geleden kochten Maxime en Leroy vol trots een peperdure villa in het pittoreske Noordwijk. Echter, financiële zorgen lijken hun tol te eisen. Maxime klaagde openlijk over de hoge kosten en moest zelfs overwegen om te bezuinigen. De druk van de financiële lasten lijkt nu ook zijn tol te eisen op hun relatie.

Kijkers van het populaire programma Chateau Meiland hebben al gemerkt dat Maxime regelmatig haar frustraties uit in de vorm van geschreeuw en opvliegend gedrag. De spanningen tussen het stel zijn onmiskenbaar aanwezig en het is de vraag of Maxime en Leroy samen uit deze crisis kunnen komen.

Er hangt een gespannen sfeer in huize Meiland. Maxime en Leroy lijken elkaar niet meer te kunnen verdragen en de eens zo hechte band begint scheurtjes te vertonen. De vraag rijst dan ook: is dit het einde van hun romantische sprookje?

Met een nieuwe seizoen van Chateau Meiland vast in het verschiet al zijn de huidige kijkcijfers dramatisch, kunnen we ons afvragen of deze huwelijkscrisis als nieuwe verhaallijn in de realityserie zal worden gebruikt.

Deel deze juice!
  1. Simon

    Als het waar is en niet een manier om een volgend seizoen te krijgen, zou het me niet verbazen. Snap sowieso niet hoe Leroy het uithoudt met dat achterlijke gil figuur. Je wordt net als bij haar vader stapelgek van dat kind.

  2. Ans

    Dat gegil is dat om op te vallen met dat geschreeuw doe maar normaal kijk naar je Zuster,

Geef een reactie