Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Martien Meiland op de rand van instorting: Smekende dochters in tranen


Het is geen publiek geheim dat de Meilandjes niet vies zijn van een glaasje wijn, maar nu onthult Maxime Meiland de donkere keerzijde van het verhaal. In een openhartig interview met Dag Allemaal vertelt ze over het alcoholmisbruik van haar vader Martien.

“Vader wou het nooit toegeven, maar je zag aan ‘m dat hij te veel dronk”, bekent Maxime. Het was een probleem dat niet genegeerd kon worden. Ze herinnert zich hoe Martien ’s middags naar bed moest vanwege zijn overmatige alcoholgebruik. “Hij werd snel oud daardoor, zeg maar.”

Maxime en Montana besloten in te grijpen en smeekten Martien twee jaar geleden om te minderen met drinken. Hoewel hij in het begin gehoor gaf aan hun smeekbede, verwaterde het na verloop van tijd en viel hij terug in zijn oude gewoonten. Maar deze keer verliep de situatie anders.

“Na kerst en nieuw was hij er ineens zelf klaar mee”, onthult Maxime. Het was Martien zelf die aan de rem trok en besloot dat het genoeg was geweest. Het was een keerpunt dat Maxime met verbazing vervult. “Hij heeft het licht gezien! Ongelooflijk, maar sindsdien drinkt hij nul punt nul wijn meer. Tenzij bij een speciale gelegenheid.”

De bom barstte in de Meiland-familie door het alcoholprobleem van Martien, maar nu lijkt er eindelijk een positieve verandering plaats te vinden. De Meilandjes kunnen opgelucht ademhalen, wetende dat hun vader nu een nieuw pad bewandelt zonder de verleiding van de fles.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vader en dochter doen elkaar echt in alles na. Vorige week stond Maxime nog op het randje van de afgrond, en nu haar vader. Ik wil ze beide een tip geven. Stop met op tv komen, en ga weer lekker anoniem leven. Hoeven ze ook geen toneelstukjes meer op te voeren.