Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Zoon van Wendy van Dijk is helemaal de weg kwijt


Sem de zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé zou eerder aan een vriend hebben verteld dat hij een drugsprobleem heeft. Volgens deze vriend heeft Sem een video opgenomen waarin hij verteld over zijn drugsgebruik en dat hij toch echt even moet stoppen anders gaat het mis. Deze vriend deelde de privé video van Sem met een juicekanaal.

Laatst liet Sem zelf nog weten dat de buren ook last van hem hebben. Volgens Sem belde de buren om 3 uur in de nacht bij hem aan voor geluidsoverlast. Want Sem zat om 3 uur in de nacht te drummen achter zijn drumstel. Tja dan spoor je toch echt niet hoor.

Dat het niet helemaal goed gaat met de zoon van Wendy laat hij zelf even zien in de onderstaande video die op zijn school is opgenomen.

In de video vraagt een vriend aan Sem: “Sem, quote van de dag?” waarop hij antwoordt: “vroege wormen pakken grote vogels”. Helaas slaat Sem de plank hier flink mis, want het juiste spreekwoord luidt “een vroege vogel vangt veel wormen”.

Maar Sem snapt niet dat hij het fout zegt en legt het uit. “Hoe vroeger je aan je ding werkt, hoe groter de dromen”, roept hij enthousiast. Terwijl zijn medestudenten hem vol onbegrip aankijken, beseft Sem zelf ook dat er iets niet klopt, maar hij stamelt toch verder. “Hoe vroeger je begint aan je dromen, hoe vroeger de worm opstaat. Hoe groter de vogel.” Zijn medestudent vraagt verward: “Wat heeft die verdomde worm ermee te maken?”, waarop Sem het uiteindelijk opgeeft. Het is duidelijk dat Sem een beetje de kluts kwijt is.

Bekijk het filmpje hieronder.

@meeslepend hoe vroeger de worm opstaat? 🤣#CapCut #fy #meeslepend #hermanbroodacademie ♬ origineel geluid – Mees
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat krijg je met die over het paard getilde helemaal niemand, maar teren op de naam van zijn ouders, die ook al niets meer zijn. Want een randdebiel. Money talks.