Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis haalt keihard uit naar zijn ex Nicol


Peter Gillis, bekend van zijn realityshow ‘De Gillis: Massa is Kassa’, heeft de liefde opnieuw gevonden in de armen van onderneemster Wendy van Hout. Dit komt nadat zijn relatie met vermeend golddigger Nicol Kremers op de klippen liep. Het kersverse stel deelt hun nieuwe geluk triomfantelijk met iedereen. In een spraakmakend interview haalt Peter ook nog even flink uit naar zijn ex.

In een exclusief interview met weekblad Privé vertelt Wendy openhartig over de bijzondere ontmoeting tussen haar en Gillis. Het blijkt namelijk dat ze elkaar ontmoetten op het terras van een van zijn eigen vakantieparken, en de vonk sloeg meteen over. “Het klinkt misschien vreemd als je elkaar net hebt ontmoet, maar het voelde meteen vertrouwd,” onthult Wendy. Het kan ook niet genegeerd worden dat Wendy als twee druppels water lijkt op ex Nicol, als een ware dubbelganger. Peter heeft duidelijk een type.

Ondertussen heeft Nicol de afgelopen maanden bewezen dat ze ook een zakenvrouw in hart en nieren is. Ze heeft heel Nederland in haar macht door mensen grof geld te laten betalen voor toegang tot haar privé-Snapchat. Maar nu lijkt ze zich gedeisd te houden in het Spaanse Marbella, want de Nederlandse belastingdienst zit haar op de hielen.

Vandaag is Peter te gast in een splinternieuwe aflevering van de podcast ‘De Juice Show’ van Yvonne Coldeweijer. Uiteraard komt ook ex Nicol ter sprake. Peter is niet bepaald lovend over haar. Wanneer Yvonne vraagt naar zijn nieuwe vriendin Wendy, verklaart hij dat zij veel liever is en dat ze een ondernemer is die hard werkt. En Nicol, daar heeft hij minder positieve woorden voor over: “Alle respect voor haar, maar hard werken is niet haar sterkste kant. Dat maakt niet uit, maar dat is het verschil tussen die twee dames.”

Nicol is dus een luie donder en Peter is blij dat hij van haar af is, want hij heeft nu een beter exemplaar.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die dikke heeft nog niet door,dat deze vrouw ook achter zijn geld aanzit.
Hij heeft op zijn manier ook van Nicol geprofiteerd. Ze was zijn verpleegster,secretaresse,zijn hatseflats enz