Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland op het randje van de afgrond: “Ik kan het niet meer aan en zoek professionele hulp!”


Maxime Meiland, dochter van Martien en Erica, is geen onbekende als het aankomt op kritiek en controverse. Ze weet maar al te goed waarom ze vaak onder vuur ligt.

“Ik denk dat het komt omdat ik er een talent voor heb om te klagen”, geeft Maxime toe in een interview met Dag Allemaal. “Ik ben gewoon goed in zeuren en klagen, dat is mijn manier om de dag door te komen”, lacht ze. Maar onlangs werd de kritiek wel heel hard en persoonlijk. Maxime kraakte…

Sinds ik mijn boek heb uitgebracht, vind ik het moeilijker om met de kritiek om te gaan. Het voelt zo persoonlijk, omdat ik mezelf kwetsbaar heb opgesteld”, legt Maxime Meiland uit in het interview.

“Het heeft me al zoveel moed gekost om het überhaupt te delen…” fluistert Maxime zachtjes over de mensen die beweren dat ze haar verkrachting verzint. Maxime kraakt…

“Mijn ouders zeggen altijd: ‘Meid, dat waait wel over’. Maar daar heb ik niets aan! Daarom ben ik gaan praten met iemand die ervaring heeft in het begeleiden van mensen in de televisiewereld”, onthult Maxime in het interview. De reden daarvoor is duidelijk…

“Ik wil gewoon horen dat iemand zegt: ‘Wat een rotmensen zijn dat!’ Leroy probeert me ook te helpen. ‘Die mensen willen juist dat je je slecht voelt!’, zegt hij”, vertelt Maxime Meiland aan Dag Allemaal.

Maxime’s openhartige uitspraken laten zien dat de kritiek haar niet onberoerd laat. Ze zoekt steun en begrip in haar omgeving om met de negativiteit om te gaan, maar echt geliefd is ze bij de kijker niet. Haar zus Montana kan op meer sympathie rekenen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze had beter met een psycholoog kunnen praten, ipv de schrijver van de boeken van de familie Meiland. Alles in de openbaarheid gooien, en nu zielig huilie huilie doen. Hoezo is ze aandachtsziek.

Ach gut, ze heeft weer iets gevonden om over te zeiken en schreeuwen, gewoon van de tv en social media af, geen boekjes meer proberen te schrijven en klaar uitgezeurd.