Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Bizarre video duikt op van nieuwe vriendin Peter Gillis


De liefdesperikelen van Peter Gillis blijven de gemoederen bezighouden. Nadat het kersverse stel, Peter en Wendy van Hout, hun relatie wereldkundig maakten in een exclusief interview met weekblad Privé, zijn er nu vermoedens gerezen over de ware intenties van Wendy. Fans van Peter kunnen hun argwaan niet onderdrukken en wijzen naar een opgedoken video waarin Wendy een opvallende rol speelt.

Wendy lijkt namelijk een hoofdrol te spelen in een video, waarin zij zich als een ‘golddigger’ profileert. Het filmpje werpt een schaduw over de relatie tussen Peter en Wendy.

Terwijl de relatie tussen Peter en Wendy steeds serieuzere vormen aanneemt, is er één opvallend detail dat de aandacht trekt. De grote sticker op Peter’s camper, voorheen met de naam ‘Nicolleke’, is vervangen door een nieuwe sticker met daarop de naam ‘Wendy’. Dit lijkt symbolisch te zijn voor de nieuwe fase waarin Peter zich bevindt en bevestigt de serieuze intenties van het stel.

Het koppel heeft zelfs al gesproken over trouwen, iets wat Peter’s ex-vriendin Nicolleke gedurende de afgelopen 9 seizoenen van Massa is Kassa niet voor elkaar heeft weten te krijgen. Wendy is dolenthousiast over de veranderingen in haar leven: “Het is bizar. Zo’n andere wereld dan waar ik vandaan kom. Alles wat ik zie is luxe. Peter heeft een prachtig huis, ik denk dat menig vrouw daar wel zou willen wonen”, aldus Wendy.

De video waarin Wendy te zien is als ‘golddigger’ werpt echter een schaduw over de relatie. Het lijkt erop dat Wendy wel degelijk tevreden is met het geld en de luxe waarin Peter haar onderdompelt.

De vraag blijft echter: Is Wendy werkelijk uit op zijn geld? De video doet vermoeden van wel, maar alleen de tijd zal uitwijzen wat de toekomst voor Peter en Wendy in petto heeft.

Bekijk hieronder het filmpje.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bizar dat hij fans heeft. Dat moeten mensen zijn met een niet te genezen hersenbeschadiging.

Zonder die hals tattoo was het best een mooie vrouw.
Tattoos kunnen dus ook een hoop verzieken.
Jammer.

Dat Wendy een golddigger is, heeft geen videoclip nodig. Duplicaat van zij n Nicolleke alleen nog een kind meer. Maar men krijgt wat men verdiend en soort zoekt soort.

Wat een leuk stel ,je ziet gewoon de ware liefde.
Gewoon genieten van elkaar.