Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Glennis grace is de wanhoop nabij en doet echt alles voor aandacht


Glennis Grace, de Nederlandse zangeres die ooit de harten van velen veroverde, lijkt de laatste tijd steeds vaker in het nieuws te verschijnen. Na een periode van relatieve stilte en een gestagneerde carrière, lijkt Glennis nu alle zeilen bij te zetten om haar naam weer in de schijnwerpers te krijgen. Haar recente verschijning in Andy in de Auto heeft echter niet bij iedereen tot enthousiasme geleid.

Het is geen geheim dat Glennis Grace de tijd geen optredens meer heeft. Haar carrière is in het slop geraakt en ze verdient geen stuiver meer.

Onlangs werd ze veroordeeld voor het mishandelen van minderjarig supermarktpersoneel in een plaatselijke Jumbo. Het nieuws sloeg in als een bom en bracht haar reputatie ernstige schade toe. Het incident werd breed uitgemeten in de media en zorgde voor een flinke deuk in haar imago.

Nu lijkt Glennis Grace wanhopig op zoek naar een manier om haar carrière nieuw leven in te blazen en haar naam te zuiveren. Met haar verschijning in Andy in de Auto hoopt ze wellicht op positieve publiciteit en een kans om haar verhaal te vertellen.

Haar fans, die ooit in groten getale achter haar stonden, zijn verdeeld over haar recente acties. Sommigen geloven dat ze recht heeft op een tweede kans en steunen haar in haar zoektocht naar een comeback. Anderen zijn echter sceptisch en vragen zich af of haar intenties oprecht zijn of dat ze simpelweg aandacht wil trekken. De kritiek is dan ook niet mals.

Hieronder enkele reactie’s:

“Zo, deze ga ik even overslaan. Niemand heeft toch zin in zo’n schreeuwlelijk?”

,,Deze gaan we skippen. Waarom krijgt ze überhaupt nog een podium?”

,,Wat een verschrikkelijke reacties allemaal! Die vrouw heeft al genoeg moeten boeten.”

Hieronder kun je de beelden terugkijken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Glennis en Andy, twee tokkies bij elkaar