Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis in shock door deze foto van zijn ex, Nicolleke


Het leven van Nicolleke, de voormalige partner van niemand minder dan Peter Gillis, neemt een verrassende wending. Deze verleidelijke diva is nu vastbesloten om haar abonnees te betoveren door haar kledingstukken één voor één te laten vallen, en dat alles voor een prijskaartje van slechts 20 euro per maand. In het verleden nam Nicolleke zelf de marketingtaken voor haar rekening, maar nu heeft ze de verantwoordelijkheid overgedragen aan een extern bureau. Gelukkig zijn deze experts in staat om reclame te maken op een manier die je stoutste dromen overtreft.

Nicolleke staat nu geregistreerd als een ‘angel’ bij het bekende bureau Live Your Temptation. Dit managementteam heeft zichzelf geprofileerd als een professioneel team gespecialiseerd in social media, fotografie, video’s en exclusieve content. Hun ideale doelgroep bestaat uit ondeugende avonturiers met een gedurfde levensstijl. Geen wonder dat hun pakkende slogan luidt: “Meer verdienen door minder te doen!”

Op hun sprankelende Instagram-pagina proberen ze hun volgers te verleiden met betoverende foto’s van hun zogenaamde engeltjes. Bij elke foto schrijven ze uitdagende teksten zoals: “Wil je exclusieve content zien van deze verleidelijke engel? Stuur ons een privébericht of breng een bezoek aan onze website.” Onlangs hebben ze ook enkele foto’s van Nicolleke geplaatst. Het is duidelijk dat het managementbureau vastberaden is om het volledige potentieel van Nicolleke uit te buiten, tot de laatste druppel.

Op de bewuste foto draagt Nicolleke een jasje dat openvalt. Hoewel dit misschien niet ieders smaak is, lijkt het ene personage genaamd René er behoorlijk enthousiast over te zijn: “Je ziet er heerlijk uit, en ik verlang naar jou.” Het lijkt erop dat René diep in de buidel moet tasten om zijn verlangens te bevredigen.

Hieronder de foto van Nicol.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik denk dat het Peter een rotzorg zal zijn wat (s)Nicol doet. Ik hoor net op tv dat hij weer een nieuwe golddigger gevonden heeft.