Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Het gaat niet goed met de vrouw van Frans Bauer


De wereld van de geliefde Bauer-familie is de afgelopen tijd getekend door tegenslagen en moedige overwinningen. In een exclusief interview met presentator Art Rooijakkers in zijn spraakmakende programma “Rooijakkers Over De Vloer”, laten zanger Frans Bauer en zijn vrouw Mariska het publiek een kijkje nemen in hun leven vol uitdagingen en triomfen. Van hun recente 15-jarig jubileum tot Mariska’s geheime recept voor een gelukkig huwelijk, niets blijft onbesproken. Maar het is Mariska’s inspirerende strijd na haar aangrijpende herseninfarct die de harten van velen raakt en een glimp werpt op de onvoorstelbare moed van dit onverschrokken duo.

De geheimen van een langdurig huwelijk Frans en Mariska Bauer, het ultieme liefdesduo, vierden onlangs hun 15-jarig jubileum. Maar wat is het geheim achter hun langdurige liefde? Op Instagram onthult Mariska haar persoonlijke formule voor een gelukkig huwelijk in een hartverwarmend bericht. “Liefde, begrip en het vermogen om elkaar te steunen in moeilijke tijden vormen de basis van ons succesvolle partnerschap”, schrijft ze. Het is duidelijk dat hun liefde en veerkracht hen door de donkerste dagen hebben gedragen.

Tijdens de uitzending wordt ook uitgebreid stilgestaan bij de buitengewone carrière van Frans Bauer. Met maar liefst 51 optredens in het iconische Rotterdam Ahoy en de eer van het winnen van een Gouden Televizier-Ring, heeft hij Nederland veroverd met zijn onmiskenbare stemgeluid. Maar achter het podium speelt zich een persoonlijk drama af dat de familie Bauer in zijn greep houdt.

De aangrijpende beproeving: Mariska’s herseninfarct Een onderwerp dat niet te vermijden is in dit intieme interview, is de impact van Mariska’s herseninfarct eerder dit jaar. Met moed en openhartigheid vertelt Mariska over haar herstel. “De ene dag is beter dan de andere, maar over het algemeen gaat het wel goed”, deelt ze.

Op die bewuste dag werd Mariska geconfronteerd met de schrik van haar leven. “Ik voelde mijn gezicht plotseling scheef trekken en ik merkte dat ik aan één kant verlamd was”, herinnert ze zich met een mix van angst en dankbaarheid. “Natuurlijk vroeg ik me af of ik ooit volledig zou herstellen, maar gelukkig ging het vrij snel weer de goede kant op.”

Hoewel Mariska op de weg naar herstel is, heeft ze toch enkele blijvende gevolgen ondervonden. “Soms merk ik dat ik mijn verhaal kwijtraak en moeite heb om mijn gedachten te ordenen”, deelt ze openhartig. Het is een uitdaging waar ze dagelijks mee omgaat, maar haar vastberadenheid en doorzettingsvermogen hebben haar geholpen om elke hindernis te overwinnen.

Art Rooijakkers, de immer nieuwsgierige presentator, vraagt zich af hoe deze ingrijpende gebeurtenis Mariska’s karakter heeft beïnvloed. Frans, altijd eerlijk en oprecht, onthult dat zijn vrouw een ware flapuit is geworden. “Vroeger zou ze misschien haar ongenoegen niet hebben geuit, maar nu zegt ze meteen waar het op staat: ‘Ik vind er geen reet aan'”, lacht Frans. Het is duidelijk dat Mariska haar stem heeft gevonden en niet bang is om haar mening te uiten.

Maar Art heeft nog een verrassing in petto voor Frans. Niemand minder dan de oude geluidsman van Frans verschijnt plotseling op het toneel. Het is een ontmoeting die zowel Frans als de kijkers ontroert. “Wat geweldig om jou weer te zien, man”, zegt Frans met een brok in zijn keel. Het is een ontroerend moment van hereniging en een blijk van waardering voor degenen die altijd aan zijn zijde hebben gestaan.

Terwijl de aflevering van “Rooijakkers Over De Vloer” tot een einde komt, is één ding duidelijk: de familie Bauer heeft vele stormen doorstaan en is sterker dan ooit tevoren. Frans en Mariska blijven elkaar onvoorwaardelijk steunen, zowel in tijden van triomf als in tijden van tegenspoed. Hun liefde en veerkracht dienen als inspiratiebron voor velen en herinneren ons eraan dat het leven vol onverwachte wendingen zit, maar dat samen kunnen we alles overwinnen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mariska AUB wees positief over je zelf blijf er niet in hangen. Ook ik heb tia’s cva gehad .Ik viel plotseling neer links verlamd. 2010 de eerste keer en daarna nog 3x.
Maar steeds heel positief gebleven. Weer alles opgepakt. Niet bang zijn want dat beheerst je hele leven dan. Ga er voor je heb dijk van een MAN EN GEZIN.
DOE JE DING EN WEES NIET BANG.
LIEVE MARISKA
IK BEN NIET MEER EEN VAN DE JONGSTE .
MAAR IK GA DANSEN NIET VOLOP .
AF EN TOE UIT ETEN
HUISHOUDEN DOE WAT IK KAN MET OM DE 14 DAGEN MIJN HULPJE,
Dus meisje ga ervoor.
Sterkt lieve groet van een Seniore