Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis

Woeste Peter Gillis bedreigt en belaagt journalist tijdens interview


Het is een en al drama achter de schermen van het populaire programma Massa is Kassa, waarin Peter Gillis de hoofdrol speelt.

Het begon allemaal toen verslaggever Jeroen Holtrop van de Telegraaf de moed had om Gillis te confronteren met de vele controverses waarmee hij de afgelopen tijd in het nieuws is gekomen. De lijst van beschuldigingen was ronduit verontrustend: ontvoering, mishandeling, diefstal, en zelfs een nacht in de cel na een gewelddadig incident met ene Nicol.

Gillis probeerde nog een schijn van onschuld op te houden door te beweren dat hij hard werkt en altijd voor zichzelf heeft geknokt. Maar de feiten liegen er niet om: twee dwangsommen van in totaal 1,2 miljoen euro in verschillende gemeenten.

Natuurlijk probeerde Gillis de aandacht te verschuiven naar het positieve en smeekte hij Holtrop om het gesprek daarover te laten gaan. Maar de verslaggever liet zich niet zomaar afleiden en wilde weten of Gillis echt het gevoel had dat hij alles kon maken.

Het was op dat moment dat Peter zijn zelfbeheersing verloor en eiste dat de opnames werden stopgezet. “Jullie willen alleen maar het negatieve zien,” schreeuwde hij gefrustreerd. “Als je dit uitzendt, krijg je een dik probleem. We hebben een afspraak, en als je die verbreekt, heb je een heel groot probleem.”

Het tumultueuze interview eindigde in chaos, met Gillis die duidelijk geïrriteerd was door de kritische vragen en Holtrop die zijn best deed om een gesprek te voeren.

Bekijk hieronder het filmpje:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De waarheid doet pijn?

Peter wil alleen voor de camera praten als hij maar positief neer wordt gezet. Zodra de journalist kritisch wordt, moet hij stoppen mag het niet uitzenden en vooral nooit meer terug komen. Wat een zielig mannetje zeg, kan niet eens tegen een beetje kritiek.
En zoonlief Mark stond erbij om te leren hoe je tegen journalisten doet die kritische vragen stellen.

Gilles hoort in de gevangenis hij deug voor geen cent campings met illegale mensen alles is vies hij doet mishandelingen en bedreigingen en oplichting en SBS 6 gaat gewoon in zee met zo iemand volgens mij hou de mol van criminelen

De Mol houd zeker van criminelen want hij blijf crimi P .G en zoon M.G de hand boven het hoofd houden.Zn eigen zoon pakt ie gewoon zn progamma af omdat ie zogenaamd zn ex zou hebben mishandeld.
P.G zal wel flink reclame geld dokken voor de reclame’s van de crimiparken die rond de progamma’s van sbs te zien zijn.