Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis onthult zijn duistere kant na breuk met Nicol Kremers


Het lijkt erop dat Peter Gillis het liefdesleven weer op de rails probeert te krijgen na zijn breuk met ex-partner Nicol Kremers. Hoewel hij veel verdriet heeft gehad van de relatiebreuk, lijkt het erop dat Gillis alweer klaar is voor een nieuwe liefde. Sterker nog, volgens hem staan potentiële liefdespartners al in de rij voor hem.

De breuk met Nicol was allesbehalve prettig. Er waren beschuldigingen van mishandeling aan het adres van Gillis, waarbij Nicol uiteindelijk geen aangifte heeft gedaan. Desondanks heeft ze wel een belastende verklaring afgelegd. Ondanks deze donkere periode blikt Peter vooruit en deelt hij openhartig zijn zoektocht naar een nieuwe vrouw in zijn leven. En naar eigen zeggen is hij een echte casanova.

Tijdens carnaval bleek Gillis onweerstaanbaar voor het vrouwelijk schoon om hem heen. Hij vertelt: “Ik kon daar wel vijfhonderd vrouwen mee naar huis nemen, maar dat doe ik niet, want ik zoek geen golddigger. Ik zoek een gedreven vrouw die haar eigen kost kan verdienen.” Een nobel gebaar van Gillis om vrouwen te behoeden voor verkeerde intenties, maar hij heeft ook specifieke eisen. Hij is namelijk op zoek naar een jongere partner, omdat hij zelf nog barst van de energie. Leeftijd is voor hem slechts een getal, en hij voelt zich zelfs jonger dan zijn werkelijke leeftijd. Dus dames tussen de 18 en 40 jaar, wees niet verlegen en stuur snel een bericht naar Peter Gillis. Wie weet maak je wel kans op een plekje in zijn hart.

Hoewel Peter Gillis zijn eigen weg bewandelt in de liefde, is het afwachten wie zijn volgende liefdesprooi zal worden. Zal hij succesvol zijn in zijn zoektocht naar een gedreven en jonge vrouw? De tijd zal het leren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik geloof er geen bal van dat hij met carnaval “wel 500 vrouwen mee naar huis had kunnen nemen”. Ik denk de vrouwen die een relatie met die vetzak zouden willen het vooral voor de media aandacht zullen doen en om het geld. En echt niet voor liefde.

Welke jonge vrouw gaat onder die vent liggen zonder aan zijn bankrekening te denken, gadverdamme.

Laat die man gewoon zijn ding doen al die commotie off