Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Max Verstappen’s prestaties in bed teleurstellend, vriendin vertrouwt op speeltje


Kelly Piquet, het bloedmooie vriendinnetje van autocoureur Max Verstappen, heeft haar Instagram-volgers flink laten schrikken. Ze onthult namelijk het ene accessoire dat absoluut niet mag ontbreken in haar handtas voordat ze de deur uitgaat. En laten we zeggen dat haar favoriete gadget een opvallende vorm heeft.

Bij de onderstaande foto van een klein, speeltje schrijft Piquet de tekst “Je beste accessoire is…” Het lijkt erop dat haar volgers denken dat ze dit altijd bij zich heeft voor het geval Max niet beschikbaar is. Volgers vragen zich af of Max niet wat meer aandacht aan zijn vriendin kan geven en of zijn prestaties in bed onder de maat zijn.

Nadat ze deze post heeft gedeeld, wordt Kelly overspoeld met berichten van haar volgers. Ze lijken behoorlijk van hun stuk gebracht te zijn. Een paar uur later besluit Kelly dan ook om tekst en uitleg te geven. Bij een foto waarop ze het object duidelijk demonstreert, schrijft ze: “Relax jongens, het is een …….”

Bekijk hieronder de foto’s.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties