Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johan Derksen dreigt te stoppen met Vandaag Inside


Johan Derksen, bekend van het populaire tv-programma Vandaag Inside, heeft in het geheim laten weten dat hij overweegt om te stoppen met het programma.

De voetbalanalist is altijd een vast gezicht aan de tafel van het programma, maar het lijkt erop dat de liefde tussen hem en het dagelijkse programma bekoeld is. Derksen zou zich vooral storen aan Wilfred en René en zou hebben gezegd dat hij steeds minder zin heeft om elke dag met die malloten aan tafel te zitten.

Maar wat zou de toekomst brengen voor Vandaag Inside zonder Derksen? Volgens de geruchten bij de zender is er al gesproken over een mogelijke vervanger. Maar het lijkt erop dat de zender er nog niet helemaal uit is. Ze zouden al wel een paar namen op het oog hebben en ook benaderd voor het geval dat.

Één van die namen zou Eus zijn die dan dagelijks op de stoel van Johan te vinden zal zijn. Helaas zal dat toch niet hetzelfde zijn als Johan die daar zit en zal de dynamiek van het programma wel heel anders worden. Dat zagen we gisteren ook al toen Wilfred vervangen werd door Sam Hagens, omdat Wilfred naar zijn zoontje moest die een ongeluk had gehad tijdens voetbal.

Het was allemaal heel houterig en dat bewijst maar weer eens dat de drie heren echt een goede match zijn met elkaar.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat voor geheim als het hier staat en dat verhaal hebben we vaker gehoord bij zijn onderhandelingen voor meer geld, dus???

Derksen is gewoon te oud voor dit programma, komt elke week terug met de zelfde conclusie etc. En van de Gijp maar lachen, het zijn gewoon geld wolven, nu hebben ze de schaapjes op het droge en denken dan onmisbaar te zijn ?????

Gewoon wegwezen Derksen, steeds jouw meninkjes wordt vervelend. Je bent gewoon een gedateerd mannetje uit de jaren 70.

Meneer van der Gijp heeft een drank probleem. Past er zeker niet tussen. De andere tafelgasten zijn allemaal serieus. Canto der Gijp lacht alles weg. Weg met die man

Mijn mening is, dat Vandaag Inside zonder Johan Derksen een smakeloze uitzending wordt. Maar zodra het over bed avonturen gaat zit René v.d. Gijp op zijn praat en lachstoel en wordt het onverstaanbaar gezwets. Wilfred Genee probeert de boel in de hand te houden.

Derksen moet blijven

Geslaagde 1 april grap….

Ga. a u b johan dat gepiep en gedreigd zeik stengel zeg gewoon dat je geld er bij wil ouwe lul

Gijp past niet meer in programma. Verstand van voetbal voor de rest waardeloos

Afscheid nemen van Gijp lijkt mij geen slecht idee. Heb deze man nooit kunnen betrappen op enig inhoudelijk verhaal. Heeft naar mijn smaak dan ook geen enkele toegevoegde waarde.

Heeeelemmaaaal mee eens, hij is allen in zijn nopjes als het over stoute dingen gaat, dan is hij zoooooo kinderachtig , vreselijk irritant . Dus van mij mag hij ook opstappen. Johan niet die moet blijven, dat is de stem van het volk, dan zet Eus er maar bij.

Mee eens. Hij heeft naar onze mening geen enkele interessante bijdrage. Er zijn zelfs uitzendingen dat hij niets of nauwelijks iets zegt. Prima in onze ogen. En nu ineens, na m.p. Rutte een helm toeschuiven (hoe vernederend, want grappig is het totaal niet) Johan aanvallen over zijn wijze van benaderen.

Ik had al gereageerd het was gisteren 1 april.

Rene van de Gijp moet niet zo uit de hoogte doen is ook maar een arbeiders jochie. Is rijk geworden van onze centen. Johan laat hem lullen en gezellig terug komen volgende week.

Alweer ????? Steeds hetzelfde liedje, hij zal wel weer meer geld willen, dus even dreigen en dan lukt het wel weer denkt hij, of zou hij dement worden dat hij de vorige keren niet meer weet. Ik denk dat al zijn kinderen nu wel geholpen zijn door hem met een huis.

Johan is DE smaakmaker van dat programma, samen met Wilfred. Het kan wel eens zo lekker botsen en dat maakt het voor mij zo leuk. Gijp vind ik inhoudsloos. Die zou voor mij wel vervangen mogen worden door Eus of zo. Of een ander iemand die goed gebekt is.

Johan …zeggen en doen…dat zie ik bij jou voorlopig echt niet gebeuren.
Volgens mij kun jij de media en de euro’s niet missen.
Ophouden met zeuren en doorgaan of wegwezen door de achterdeur met de stille trom.

Voor mij zou een reden zijn om te stoppen die vreselijk infantiele vd Gijp, dat gegil en als er serieus gepraat wordt zit hij het te verstjeren, wat een figuur is dat, en als er eens een verhit gesprek is zit hij bijna te janken en wil weg, wat een kind zeg

Je hebt helemaal gelijk @Ruud, normaal gesprek kan hij niet voeren. Tenzij die geilneef het over n..k.n etc kan hebben dan heb je zijn aandacht. Voor de rest is het een leeghoofd, die nog wel wat van voetbal afweet maar dan houdt het ook op

Laat dit slechte praatprgramma maar snel verdwijnen naar de dichtsbijzijnde voetbalkantine. Graag deskundige mensen met kennis van zaken in een praatprogramma.

Alle drie moeten ze weg

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. En die is er nu. Auf wiederschnietsel

Hij wil natuurlijk meer geld krijgen door zulke uitspraken te doen……… en dan blijft hij weer.