Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johan Derksen is woedend op achterlijke redacteur Vandaag Inside


Gister was er weer een aflevering te zien van de dagelijkse talkshow Vandaag Inside. De show van gisteren hing van los zand aan elkaar. Onderwerpen werden door elkaar heen behandeld en niet afgemaakt.

Johan Derksen zat zich op een gegeven moment goed te irriteren toen hij een serieus verhaal wilde vertellen en de redactie hem continue onderbrak met grappige geluidjes.

Eerst kon Johan er nog wel om lachen en grapte hij mee, maar als daarna Wilfred hem ook nog onderbreekt zie je dat Johan zijn gezicht op uitbarsten staat.

De redactie en Wilfred zullen vast een flinke uitbrander van Johan hebben gekregen na afloop.

Bekijk hieronder het fragment als je het gemist hebt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat is schrikken … Johan in het ziekenhuis. Toevallig las ik net in de Telegraaf dat er weer véél corona slachtoffers waren opgenomen in het ziekenhuis. Het lijkt wel of die rottige corona weer opnieuw oplaaid. We komen er nooit meer vanaf denk ik. En nu is verdomme Johan ook de klos. Ik hoop dat we snel wat horen hoe het met hem gaat en ik hoop dat hij snel weer de oude Johan is want die wordt nu héél erg gemist. Beterschap Johan ik hoop dat je je snel weer beter gaat voelen !!! 🤒🤕😷🤞

Van der Gijp boos omdat zijn collega’s Rutte aanvielen?
Zelf geeft die de minister president van een land een helm met een ding erop.
Hoe vernedert moet de ontvanger zich voelen.
En dan zegt diezelfde van der Gijp, je moet de man niet zo aanvallen.
Hijzelf is een nitwit

Het draait om kijkcijfers ,opkrikken die zaak. En na de opname liggen ze toch in hun katine met elkaar te swaffelen

Je kunt idd direct zien dat er wat loos is.
Gijp die een verwoed VVDer is wil ze baas die t land naar de kloten helpt niet afvallen. Zelf t hardste lachen om ze eigen domme grappen. Genee die Derksen altijd aanvalt totdat er weer onigheid komt onder elkaar. Zou t jammer vinden als programma zou stoppen, maar als er 1 weg zou moeten is t irritantje Gijp wel.

Gijp is achterbaks. Lacht altyd om zichzelf. Genee is ook achterbaks. Derksen zegt gewoon wat hij denkt, (kan niet altyd vindt ik).

Hallo Rutte had nog veel harder aangepakt moeten worden , hij heeft niks meer te zeggen want hij heeft Nederland naar de Filistijnen geholpen en van de Gijp moet ook maar gaan als hij Rutte met fluwelen h andjes wilt aan p akken! Kom op van de Gijp maar ja laat je dit salaris schieten voor die Rutte Frut!

Volkomen gelijk

Rutger Castricum is een prima vervanger voor Gijp!!