Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Het is maandag dus Monique krijgt weer een beurt van Andre Hazes


Andre Hazes liet laatst nog live op radio 538 weten dat hij en Monique friends with benefits zijn. Elke maandag ziet hij haar en dan weet je wel wat er gaat gebeuren. Het is vandaag maandag dus wij zijn de beroerdste niet en willen Andre even veel succes wensen met zijn taak die hij vanavond moet vervullen.

Eergisteren was er overigens weer een concert van Heel Holland Zingt Hazes en uiteraard trad Andre daar ook weer bij op. Monique was daarbij ook aanwezig en ze week geen moment van de zijde van Andre.

Sterker nog wij horen dat het leek of het stel getrouwd was. Terwijl Andre duidelijk heeft gezegd dat hij Monique alleen ziet als friends with benefits. Monique lijkt dat niet helemaal te snappen. Ze gaf hem massages achter de schermen en bleef bij hem hangen.

Wellicht was het om in de gaten te houden of Andre zich niet liet verleiden om weer aan de drank en drugs te gaan. Maar het leek er ook sterk op dat Monique duidelijk daar aan iedereen wilde laten zien dat Andre van haar is. Maar Monique Andre is alleen op de maandagen van jouw zoals hij zelf zei dus geniet er vandaag maar extra van.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die twee zijn allebei te zielig voor woorden, twee over de top kleuters en dat moet dan samen een kind opvoeden.

Voor hen werkt t πŸ’•

Kan jij echt maar zo ene krijgen die van ene wijf naar andere loopt. Amai dan je ook maar klein zielig. Hij is nog slechter of zijn vader. Hij zal het verschoppen hoge twijfel in die gast

Maandag boom boom avond, tja duidelijk toch.. have fun, ik zet het filmpje van Moontje maar weer eens op, weet niet zo goed of het een commercial voor witgebit is of voor (haar) kledinglijn.. tussen al haar verdriet van de kleine in en het overlijden van haar hond best lastig en dit alles in 36 uur tijd, its a hard hard live…

Zou desperado Sarah alleen maar van dromenπŸ˜‰πŸ˜† Die heeft hij niet meer aangekeken na zijn dump-actie: brief voorlezen aan telefoon.
Jammer meid sindsdien heeft hij je nooit meer een blik waardig gekeurd. Hij walgt en kotst van je.🀒

Suusje, snap niet erg wat Sarah van Soelen met deze hele affaire te maken heeft, maar over desperaat gesproken: laat jouw idooltje alvast maar klaar gaan liggen en zich voorbereiden op haar wekelijkse sappige nacht. En nu we het toch over walgen en kotsen hebben. Nou ik weet wel iemand.

Ga lekker los meid, je leeft maar 1 keer! 😍

Fijn zo’n band samen als ouders van jullie zoonπŸ’–
Geniet ervan!β˜˜οΈπŸ‘©β€β€οΈβ€πŸ‘¨

Pas op Monique, doe het wel veilig met mr. Soa. Met al die goedkope lellebellen die hij tussendoor heeft gehad.😜

Lol toch!!! Neem het leven met humor & als je fun hebt samen waarom niet.
Hij zal wel vaker een nachtje blijven slapen. Veel plezier!!! πŸ’•πŸ˜‰β˜ΊοΈπŸ˜‚

Half NL zou willen dat ze nog zo’n fun hebben tussen de lakens. Velen doen het tegenwoordig met tegenzin een paar x per maand, zoals je overal hoort/leest.

Allemaal jaloezie deze zeikerds.πŸ˜‚

Ja hoor, wat een humor. Héél duidelijk maken dat je totaal uitgekeken bent op je ex en dan toch wekelijks een wippie met hem maken. Ja, is echt iets waar die zeikerds jaloers op zijn, hè THEA!

Als het voor hun zo prima werkt is toch okay! πŸ’ƒπŸ’–πŸ•Ί
Mafkezen die zich ermee willen bemoeien. Ga je eigen suffe leven maar eens onder de loep nemen. πŸ˜‚

Wie leent zich nu voor zoiets? Dan ben je toch echt diep gezonken!

Die vrouw heeft geen trots en eigenwaarde meer, zo jammer. André Jr. kan haar kind zijn, het leeftijdsverschil is te groot. Ze moet een MAN zoeken en dan ééntje die dichter bij haar eigen leeftijd zit, zolang het maar niet haar kind zou kunnen zijn. Ze kan genoeg mannen krijgen dus zo moeilijk moet dat niet zijn voor haar.

Leeftijd van een vrouw die ouder dan de man is, dat is altijd nog niet ok. Maar als een man een jonge vrouw heeft dan zegt men, die heeft het goed voor elkaar, hij heeft een lekker jong blaadje. Waarom met twee maten meten !!!

Als zij daar gelukkig van worden, waarom zouden ze dat niet doen?
Zielige mensen die zich daarmee bemoeien.
Blijkbaar zelf allemaal een heel ingedut leven zonder passie.πŸ˜‚

Het lijkt wel alsof we allemaal jaloers zijn als iemand passievolle nachten heeft. Hoe sneuπŸ˜‚
Er zijn idd mensen die ervan genieten, mag het???πŸ˜‰ Alle eigen ontvredenheid wordt op een ander projecteerd. πŸ˜‚πŸ˜œπŸ˜‰πŸ˜†

Ik moet er toch niet aan denken dat ik elke maandag met een vent lig te rollebollen die in alle toonaarden gezegd en getoond heeft op mij uitgekeken te zijn, Daisy en Hilly . Voor mij is dit de liefde bedrijven zonder liefde

Het is dit of een lesje lentekriebels op school voor kleine dre

Wie zijn wij om te oordelen over de invulling die zij geven in hun relatie. Laat ze lekker! Als dit voor hun werkt dan moeten ze dat lekker gaan doen.
Draai het eens om: Hoe zouden jullie het vinden als iemand zich negatief uit laat over hoe jullie je relatie invulling geven?
Denk na, haters. Je kunt je beter druk maken om dingen die belangrijk voor jou zijn ipv een relatie van BN’ers
Leven en laten leven!