Het laatste showbizz nieuws

Glennis Grace, Shownieuws

Glennis Grace flikt het weer opnieuw


Glennis Grace die binnenkort haar taakstraf moet uitvoeren mocht zelf de plek uitkiezen waar ze dit wilde doen. Veel mensen waren hier verontwaardigt over. Want waarom krijgt Glennis een VIP behandeling.

Glennis koos uiteindelijk voor het verzorgingshuis waar haar vader overleed. Ze zal daar in de keuken gaan werken waar niemand haar dus kan zien. Glennis hoeft dus geen vuil te ruimen in parken op de openbare weg.

Glennis heeft het dus goed voor elkaar en dat blijkt ook uit haar financiële cijfers die zijn gedeponeerd bij de kamer van koophandel. Daaruit blijkt dat ondanks dat Glennis een heel slecht jaar heeft gehad, omdat ze overal gecanceld werd zich toch weer miljonair mag noemen.

Het eigen vermogen steeg namelijk met meer dan 440.000 euro en ze had al rond de 8 ton op haar zakelijke rekeningen staan. Dus dat betekent dat Glennis weer miljonair is en dat ze best nog even op de blaren kan zitten.

Voor de Jumbo rel was Glennis ook al miljonair, maar door al haar optredens wat ze daarna mis liep moest ze toch veel eigen geld gebruiken om haar luxe leventje voort te zetten. Maar Glennis flikt het toch weer en mag ze nu dus officieel weer miljonair noemen met een taakstraf.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

GELUK IS ALTIJD MET DE DOMME !!!

Top

Het is een a sociaal mens en onbeheerd gedrag. Gewoon negeren.