Het laatste showbizz nieuws

Glennis Grace, Shownieuws

Glennis Grace maakt zo een stomme foutGlennis Grace en haar zoon hebben kort geleden een taakstraf van de rechter gehad voor hun aandeel in de Jumbo rel waarbij het minderjarige supermarkt persoon werd mishandeld.

De Telegraaf liet weten dat Glennis bij de uitvoering van haar taakstraf een voorkeursbehandeling zal krijgen. Volgens de Telegraaf hoeft Glennis namelijk helemaal niets in het openbaar te doen. Dus straten vegen of parken schoonmaken dat gaat aan Glennis voorbij. Nee, Glennis krijgt een vip behandeling.

Glennis mag namelijk gewoon in een keuken werken waar niemand haar kan zien en ze dus volledig anoniem haar taakstraf kan uitvoeren. Dus bottom line is dat Glennis waarschijnlijk helemaal niets hoeft te doen in die keuken maar dat het gewoon voor de bühne is.

Nu wordt het verhaal nog wat gekker, want Glennis mocht ook zelf de plek uitkiezen waar ze haar taakstraf wil uitvoeren. Ze heeft voor het verzorgingshuis gekozen waar haar vader in kwam te overlijden.

Nu heeft ze dit dus zelf bekend gemaakt wat nogal stom is aangezien het juist de bedoeling was van de reclassering dat ze anoniem haar taakstraf kon uitvoeren. Vandaar dat ze dit niet op een openbare plek hoefde te doen.

Maar Glennis heeft dus totaal niet nagedacht wat nu de gevolgen hiervan zijn. Want de pers weet nu waar ze haar taakstraf gaat uitvoeren dus die zal gaan loeren op een foto. Ja Glennis dat was niet heel slim om te zeggen.

Deel deze juice!
 1. Beetje dom, maar laat haar dat even doen toch. Ze is al genoeg (laat maar zeggen op de korrel genomen). Succes ermee zou ik zeggen..

 2. Frans

  Is over na gedacht netjes om haar overleden vader te eren

  • Fok

   En dan moet het klaar zijn en moet ze gewoon weer aan het werk kunnen wat er is gebeurt is niet goed ik vind dat haar zoon hier schuld aan heeft die heeft gelogen tegen zijn moeder maar die zangers die hun hebben misdragen met kinderen vind ik velemale erger en die kunnen gewoon weer zingen en zij mag niks sorry hoor er bestaat ook iets van vergeven

 3. Hoezo krijgt dit ding een vip-behandeling? Ze is fout, ze krijgt al amper aan straf, dan gewoon ook plantsoen dienst op dagen dat het zeikt van de regen. Ze volop blootgesteld wordt aan de wereld zodat men de straf kan zien. Wat is dit voor een klasse justitie. Dit bewijst dat er geen recht is in ons land. Rechtsstaat is er niet meer. Wie bekend is of geld heeft, kan er onderuit komen of afkopen. Totaal belachelijk.

 4. Mag een ding hopen dat ze nooit meer een microfoon in de handen houd die asociale ,een vieze smerige vrouw is het ….

 5. Margreet

  Maar wie boeit t wat deze zielige BNer doet. Niemand toch. De pers moet daar helemaal niet naar toe gaan of t moet zijn om de zgn BNer te interviewen, zodat zij kan laten zien dat t gewone gepeupel zonder bekendheid dag in dag uit voor een hongerloontje doet, is ze toch nog ergens goed voor

 6. Simon

  Heeft er ooit iemand beweerd dat ze slim is dan?

Geef een reactie