Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Glennis Grace laat zich weer van haar misselijkste kant zienWe weten inmiddels allemaal dat Glennis Grace een kort lontje heeft. Dat werd voor het eerst duidelijk in 2011 toen tijdens een reportage van Frank Awick voor AT5 opeens ruzie kreeg met een automobilist. Glennis blokkeerde samen met de Frank de openbare weg, waarna een automobilist begon te toeteren en Glennis “Kolerelijer” tegen hem schreeuwde. De man stapte uit de auto en kwam naar Glennis toe en de twee begonnen te bekvechten.

Frank werkt nu achter de schermen bij Koffietijd, wat de reden is dat Glennis niets met het programma van Loretta Schrijver en Quinty Trustfull te maken wil hebben. Frank laat aan weekblad Privé weten dat Glennis tegen collega’s gezegd heeft: “Zolang Frank daar werkt, hoeven jullie me niet te bellen!”.

Frankt vertelt verder in weekblad Privé dat Glennis zo boos op hem is, omdat ze denkt dat de ruzie met de automobilist in 2011 door hem in scene is gezet.

 “Glennis denkt nog steeds, twaalf jaar later, dat die confrontatie met de boze meneer in de auto door mij of mensen van AT5 in scène is gezet. Ze heeft zelfs verkondigd dat wij dit soort confrontaties voor de kijkcijfers hard nodig hadden. Grote onzin.”

“Ik ben toen net zo geschrokken en kijk wel uit om dingen in scène te zetten. Zoiets komt immers altijd uit. Dat haar krijsende beelden nu worden gezien als historische televisie, neemt ze mij persoonlijk kwalijk.”

“Het vreemde is dat ze met haar complottheorie pas jaren later, in 2018, op de proppen is gekomen. Ze heeft mij daar nooit persoonlijk op aangesproken, maar wel bij collega’s haar beklag gedaan. Daarbij kreeg ik ook maar meteen de kwalificatie dat ze me altijd al een irritant mannetje had gevonden.”

Frank vind het maar apart van Glennis, want ze belde hem altijd als ze weer wat te promoten had en toen ze de grote ster werd was hij een stuk vuil voor haar.

“Altijd als ze wat te verkopen had, wist ze me te vinden. Ze moet geen onzin gaan verkopen!”

Deel deze juice!
 1. Hertje

  Ze kunnen haar beter n heropvoedings cursus samen met zoonlief geven.

 2. Glennis moet gewoon weg dat stuk onkruid nooit meer aandacht aanbesteden!!! Glennis is niks en zal nooit wat worden ook die schreeuwerd…🤮🤮🤮🤮

 3. Kim

  Smerig aso wijf heeft er niks van geleerd.
  Cursus geweldloze communicatie zou perfect voor haar zijn.
  Vreselijk mokkel!!!!🤣🤣🤣🤮🤮🙄🤮

  • nanda

   Straten vegen , dat zou pas een passende straf zijn .
   In het centrum van Amsterdam haar eigen stadje.
   Wat ze nu moet doen is een kadootje en geen straf in

Geef een reactie