Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis in tranen na verlies van dierbare


Peter Gillis en Nicol zijn nu officieel al even uit elkaar. Nicol had al meteen een nieuwe vriend aan de haak geslagen. Ene Mike een barbier uit Schoonhoven. Mike deed kort geleden zelfs nog mee aan het programma Lang Leven de Liefde.

Paar weken geleden lieten wij nog weten dat Peter in het centrum van Maastricht hand in hand gespot werd met een dame die verdacht veel op Nicol leek, maar het was Nicol niet. Volgens Yvonne Coldeweijer is deze dame degene die Nicol gaat vervangen in het nieuwe seizoen van Massa is Kassa.

Hoewel Peter niet veel verdriet lijkt te hebben van zijn breuk met Nicol is het vandaag wel een hele verdrietige dag voor Petertje. Op zijn Instagram account herdenkt hij namelijk zijn overleden moeder en zegt hij in een emotioneel bericht hoeveel hij haar mist.

Peter heeft het de laatste tijd niet makkelijk met alle rechtszaken en politieonderzoeken die tegen hem lopen. Maar hij kon altijd terecht bij zijn moeder voor een praatje en adviezen. Helaas kan dat nu niet meer en dat mist Peter enorm.

Peter laat het volgende weten:

”Lieve ma, vandaag op je sterfdag zal ik zeker ook een kaarsje voor je branden. Wat was je belangrijk in mijn leven en gelukkig ook trots op mij. Ik mis onze bezoekjes en dat wij zo oprecht naar elkaar konden zijn. Jij had altijd goede adviezen en we hebben ook heel veel gelachten samen. Ik mis je…”

Hieronder de foto die Peter op zijn Instagram account plaatste.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zijn moeder heeft een vriendelijke uitstraling.
Snap niet dat zij zo’n narcist van een zoon heeft.
Ik wist niet dat hij kon huilen, wat zou zijn moeder er van vinden, dat hij mensen onbeschoft behandeld en vrouwen mishandeld.
Zou hij daar wel eens bij stil staan.
Denk het niet, hij houd alleen van zich zelf.