Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nieuwe vriend Nicol deed mee aan Lang Leven de LiefdeEen paar dagen geleden lieten we al weten dat Nicol Kremer een nieuwe vriend heeft. Wij zeiden al vanaf juli vorig jaar net na de mishandeling van Nicol dat Peter en Nicol al uit elkaar waren en alleen voor de bühne en voor de serie Massa is Kassa speelde of ze nog bij elkaar waren.

De nieuwe vriend van Nicol heet Mike en is barbier en heeft een kapsalon in Schoonhoven.  Nicol moet het nu wel met veel minder luxe moet doen. Ze woont nu samen met Mike in een heel klein huisje achter zijn kapsalon en slaapt op een luchtbed. Mike schijnt wat financiële problemen te hebben en de huur van zijn pand niet meer te kunnen betalen waar de kapsalon in gevestigd is.

Maar wij kwamen er dus achter dat Mike mee heeft gedaan aan het programma Lang Leven de Liefde. Hieronder vind je de uitzending terug waar Mike in zit. Hij heeft niet echt veel succes bij zijn date en doet ook nog een hele merkwaardige uitspraak.

Mike verteld namelijk dat hij  meedeed aan het Nederlands kampioenschap eierengooien en dat zijn record staat op 67,5 meter. Zijn date lijkt er niet echt onder de indruk van te zijn en Peter Gillis eet liever een eitje dan dat hij ermee gooit.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
 1. Die relatie duurt niet lang.
  Nicole kan niet zonder 💶.
  Ze zal dan moeten gaan werken voor haar geld.
  Waar laat ze haar kinderen dan, nu ze op een luchtbed slaapt.

 2. Yvon

  Dan gaat Nicol er wel heel erg op achteruit. Van een Villa waar de kinderen een eigen vleugel hadden naar een luchtbed in een schuur. Pa en Ma Cremers kunnen hun appartement en staanplaats op Prinsenmeer nu ook wel gedag zeggen vermoed ik.

 3. Leonie

  Van een luxe lui leventje bij haar rijke dikke pad naar een simpel leventje op een luchtbedje🤭🤣🤣🤣🤣🤣🥴 Succes meisssss!

 4. Simon

  Das ook geen blikvanger en heeft nog geen cent te makke ook, doet ze goed leuk voor de kids en haar ouders, met z’n allen in een caravan van die waggelende eend met wel een bult geld.

Geef een reactie