Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis gooit handdoek in de ring en stopt zelf met Massa is KassaNu Peter Gillis en Nicol officieel uit elkaar zijn lijkt de kijker ook helemaal klaar met de serie Massa is Kassa. Hoewel Peter laatst nog langs Talpa ging voor het teken van het contract voor het nieuwe seizoen van Massa is Kassa lijkt er toch een kink in de kabel te zitten.

Paragnost Thomas Woolthuis voorspelt namelijk in weekblad Privé dat de serie Massa is Kassa dit jaar nog van de buis verdwijnt en de reden daarvoor zou zijn dat Nicol, Peter verlaten heeft.

Dit zou betekenen dat Peter zelf de handdoek in de ring gooit, want hij heeft pas nog een nieuw contract bij Talpa getekend voor een nieuw seizoen van het in scène gezetten Massa is Kassa.

Deel deze juice!
 1. peter

  blij dat hij oprot kan hij zijn huisjes gaan schoonmaken die viespeuk

 2. Merlin

  Ja onzin,hij kan mqkkelijk zonder die golddigger nicolle…. en als hij nu een klein beetje menselijker word tegen zijn personeel,dan komt alles goed. Maar ja hoge bomen vangen veel wind… ik vind alles eromheen beetje erg opgeblazen,dat hij criminele intensies heeft achter zijn parken,zwaar onzin. En hij helpt ook mensen die niks hebben dat ze een weekje geen zorgen hebben en op vakantie kunnen…. echt niemand die het goede ziet maar hij heeft geld dus zal wel iets crimineels doen,kortzinnige mensen allemaal…. zoiets heeft jaloezie als ik me niet vergis….en dat ik zo minachtend over die golddigger praat is omdat ik haar ex ken en weet hoe het zit,en zij die echt erg weggezet heeft. Schandallig en leugenaar…

 3. Henk

  Hijzelf wel moeten die klootzak hopelijk krijgt hij zijn trekken thuis

  • John

   Kan hij zijn schoenen niet strikken 😉
   Koopt hij gewoon zijn contract af.
   En door.

   • R

    Joehoe. Talpa had het allang van de buis moeten halen. Behandeld zijn personeel als slaven en vrouwen slaan. Ieder ander wordt vannde buis gehaald. Maar dit ordinair stuk mag blijven😡😡. Oprotten

 4. Geweldig! Nu moet SBS6 hun andere onzin programma’s ook eens vervangen en de oude garde eruit gooien.

Geef een reactie