Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij, Talpa moet op de blaren zittenHet leek er even op of Talpa helemaal klaar leek te zijn met Peter Gillis. Het gonsde namelijk van de geruchten in de wandelgangen dat er geen nieuw seizoen van Massa is Kassa zal komen. En dat zou betekenen dat er een eind komt aan de geliefde tv-carrière van Peter.

Maar dat lijkt nu helemaal te zijn omgekeerd. De serie Massa is Kassa is zo een kijkcijferkanon dat Talpa er alles aan wil doen om Peter te behouden. Sterker nog Peter deelde om zijn Instagram account een foto dat hij langs was gegaan bij Talpa om te praten over de serie.

Nieuw seizoen Massa is Kassa

Het lijkt erop dat het niet alleen bij praten is gebleven en dat Peter ondertussen stiekem een nieuw contract heeft getekend voor nog een seizoen Massa is Kassa. En dat terwijl Peter nog voor de rechter moet verschijnen voor de mishandeling van Nicol. Overigens is Peter ook al voor een tweede keer beschuldigd van het mishandelen van Nicol en daar dook zelfs een foto van op. Op die foto zagen we het gezicht van Nicol onder de rode plekken en striemen zitten.

Talpa kijkt de andere kant op

Maar Talpa lijkt niet te twijfelen aan Peter zijn verhaal en gelooft klaarblijkelijk in zijn onschuld. De vraag is of de rechter dat ook doet en als de rechter Peter toch veroordeeld wat gaat Talpa dan doen? Of zeggen wellicht dat ze dan het hoger beroep afwachten wat weer maanden zal duren en ondertussen kunnen ze dan de serie blijven uitzenden.

Talpa lijkt verder niks te zeggen over alle andere rechtszaken die nog tegen Peter lopen. Dennis Schouten en Jan Roos lieten namelijk kort geleden weten dat er opnieuw aangifte is gedaan tegen Peter. Hij zou namelijk onenigheid hebben gehad tijdens het kopen van een motor. Daarbij zou iemand ontvoerd, mishandeld en bestolen zijn. De aangifte daarvan is uitgelekt en er zijn ook foto’s en geluidsopnames van dit tafereel.

Hieronder de foto die Peter plaatste na zijn bezoekje aan Talpa.

Deel deze juice!
  1. H. Siglé

    Ongelooflijk die Talpakliek heeft ook een betonnen plaat voor hun kop om die crimineel en mishandelaar een platform te geven maar dat zegt ook gelijk genoeg over Talpa natuurlijk … straks haalt de Mol de hele bajes leeg om zijn zender van de ondergang te redden. Het is mij een raadsel dat mensen naar dat stelletje aso’s kijken. Walgelijk stelletje criminelen !!! Je ziet het in Nederland krijg je als criminele mishandelaar ook nog een programma op tv van de Mol.

  2. peter

    TAPA heeft niets anders voor een uitzending dus dan maar een serie met een camping oplichter die illegaal arbeid migranten huisjes verhuurt

Geef een reactie