Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Massa is Kassa voor grootste gedeelte in scène gezet, alles is nepEen paar weken geleden maakte Peter Gillis officieel bekend dat het over en uit was tussen hem en Nicol. Kort daarna werd Nicol al met een andere man gespot. Ook Peter bleef niet stil zitten en werd met een andere dame in Maastricht gespot.

Maar wij lieten al weten dat het stel sinds vorige jaar september uit elkaar is en alleen voor de bühne en de serie Massa is Kassa bij elkaar bleef.

Nu heeft Nicol gisteren op TikTok tijdens een live sessie antwoord gegeven op een vraag van een volger. Die vroeg hoe lang Nicol al single was. Nicol antwoorden dat ze vanaf vorige jaar september al single is.

Dus hier is nu het definitieve bewijs dat het één grote poppenkast was tussen Peter en Nicol na de mishandeling. De kerstspecial, de rondreis door Afrika wat we in de serie zagen was allemaal fake en bedacht door de productie. Nicol zal waarschijnlijk nog wel even wat geld gekregen hebben om haar rol te spelen tot het hele seizoen van de serie was opgenomen.

Overigens gaan de geruchten al veel langer dat er veel in de serie Massa is Kassa in scène is gezet en dat de productie elke dag dat er gefilmd wordt een draaiboek klaar heeft liggen en er zelfs figuranten worden ingehuurd. Niks blijkt spontaan en alles is bedacht en geforceerd.

Deel deze juice!

11 Reacties

 1. Dat wist iedereen toch al.
  Je merkten dat ook , het was aan Nicole haar gezicht en houding te zien.
  Het chagrijn droop er af.
  En die speknek, was overdreven bezig met dat hatse flatsen.
  Dat was drie keer niets dus.
  Maar hij heeft haar na september nog een keer mishandeld.
  Terwijl ze niets meer hadden dan.
  Ik had hem aangeven als ik Nicole was.
  Die kwal komt overal mee weg.
  Hij is toch niet geloofwaardig meer.
  Niemand kijkt straks nog.

 2. Christa de Vries

  Vind het echt te gek voor woorden dat je je daarvoor laat gebruiken, alles voor het geld. Heb nog nooit naar dit programma gekeken, vind het 1 grote poppenkast. Dom van nicol dat ze hier aan mee heeft gewerkt.

  • Cisca

   Als je er nog nooit naar gekeken hebt hoe weet je dan dat het één grote poppenkast is ???

  • Aafke Bakker

   Eindelijk worden ze verstandig. Dat gecomendeer tegen je personeel. En schelden wie word dat nu gelukkig van. Blij dat het er af gaat. Ik keek trouwens ook allang niet meer. Ik ergerde mij dood

 3. Simon

  Dat is toch niets nieuws, iedereen met verstand weet dat die hele show gespeeld is, goed of slecht geacteerd is een ander verhaal.

  • j gruizenga

   Je kan zien dat de afleveringen van Massa is Kassa ‘niet echt’ zijn. Daarom kijk ik er ook niet meer naar.

 4. Cora

  Ik heb re nog nooit naar gekeken dar progamma moet van de buis af vind ik die vent duigt niet wat je steeds over hem leest

  • Cisca

   Je hebt nog nooit gekeken maar toch is je oordeel dat het niks is. Hoe weet je dit dan ?

 5. Cisca

  Sommige mensen vinden niks aan het programma maar zeggen ze, ze hebben NOOIT gekeken. Hoe kan je dan oordelen over het programma ???

 6. Areke

  Dit is al zolang bekend.Maar geloof het of niet de talpatop.onder leiding van J de Mol leest dit toch niet dus ze blijven gewoon doorgaan met crimi P Gilles.Het intereseert ze geen ene mallemoer.

Geef een reactie