Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Schokkend: Peter Gillis slaat ex Nicol opnieuw in elkaar


Een tijdje geleden werd bekend dat Peter Gillis eind mei zijn Nicol hatseflats wat tikken had verkocht en hier en daar had gebetenDe reden voor de mishandeling lieten wij al eerder weten. Peter belande een nachtje in de cel en wacht nu op de rechtszaak.

Nu gingen er geruchten dat Peter wellicht vaker niet echt heel ‘aardig’ is geweest tegen Nicol. En nu meldt een vrouw genaamd Nancy dat Nicol afgelopen zondagavond nog in elkaar is getimmerd door Peter.

Nancy zegt er het volgende over:

 “Ik snap wel dat Nicol weggegaan is daar. En is opgehaald. Heb gezien dat ze in elkaar is getimmerd daaro zondagavond. Dus ja, dat ze haar spullen pakt en vertrekt is toch normaal…” 

Nicol verbleef in een chalet waarschijnlijk nog van Peter, maar schijnt met spoed zondagavond door een vriendin te zijn opgehaald. Blijkbaar heeft Peter haar die avond op straat gegooid en dat ging niet zonder slag of stoot. Inmiddels verblijft Nicol bij een vriendin in Kaatsheuvel.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ach wat maakt het uit.Hij kan doen en laten wat ie wil.Al mept ie er honderden in elkaar.Ome John de Mol blijft Crimi Peter G toch de hand boven het hoofd houden.

Als dit waar is hoop ik dat Gilles achter de tralies met zijn eigen kan hatseflatse voor langere tijd, die Neanderthaler

ze moeten die vet lap op pakken hij denkt overal mee weg te komen het is een vieze smeerlap ook de campings is het een patser

Het is een vette patjakker hij kan nog niet eens zelf zijn veters knopen die crimineel en die vette zoon is net zo kan alleen maar vreten en bevelen uitdelen

De rotzak ,opsluiten die patser.
Hopelijk krijgt hij ook een keer een goei pak slaag.
Snap niet dat hij nog niet opgepakt is, die vetklep.