Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sarah van Soelen ziet er weer heel apart uit, is iets misgegaan


Sarah van Soelen de ex van Andre Hazes liet laatst nog zien dat ze nog steeds behoorlijk psycho is. Ze plaatste namelijk een filmpje online. Waarin we Sarah tekeer zien gaan met een mes en veel bloed.

En kort geleden plaatste Sarah weer een bizar filmpje. Ze heeft het erover dat haar hondjes ruzie maken en laat dat horen en opeens begint ze te schreeuwen en te schelden.

Maar goed inmiddels kennen we het gedrag van Sarah en weten we ook dat ze wel houdt van een spuitje hier en daar en een complete verbouwing ook niet schuwt. Zo staat ze bekend om haar bizar grote lippen die ze eens in de zoveel tijd laat volspuiten. Maar laatst had ze ook iets aan de wenkbrauwen laten doen. Het zag er allemaal niet appetijtelijk uit. De wenkbrauwen waren echt ongelofelijk groot.

En dat was blijkbaar nog niet groot genoeg, want een week later en Sarah gaat voor een nieuwe wenkbrauw behandeling. Waar de wenkbrauwen nog groter lijken echt bizar. Sarah deelde zelf een foto en lijkt er nog trots op ook.

Maar vandaag deelde Sarah de onderstaande foto en daar lijkt Sarah toch iets te lang onder de zonnebank te hebben gelegen of de spray tan lijkt helemaal mis te zijn gegaan.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Alweer..🤣🤣🤣 Dat sloopwerk staat op instorten. Gaat x op x fout.

Francien, ik vind het eigenlijk best een leuk stel.

Een levende opblaaspop, zo onnatuurlijk. Moet niet tegen iets scherps aanlopen, dan is het net een ballon. Hoe zal ze er over een jaar of 10 jr. uitzien?

Haar bovenlip zit tegen haar neus .
Met haar wenkbrauwen kun je de vloer vegen . En voor de rest bruin is mooi , maar haar tanden zijn echt nep. TE wit ….
Onnozele meid , denkt dat ze er knapper op gaat worden . NEE want ze vult haar tekortkomingen aan. Ze heeft een probleem met zichzelf .
Love yourself as you are . Beauty is inside you . Nep is nep maakt niet mooier .

Lijkt meer op een verkeerd belichte foto. Maar je hebt gelijk, dit is net zoiets als buikvet laten weghalen, liplijn laten tatoeëreen (10/2) gezicht strak laten trekken (18/2) etc. etc. Dág, beste Liana, fijne dag hoor, meid

Katleen je houd het nogal goed bij heb je niks anders te doen ,maar nee je ben net zo kansloos als die hersenloze botox junk !!! 🤮🤮 Dat kleutertje is niks en zal nooit wat worden ook..kom niet verder dan loregoed schowen 🤣🤣🤣 ze staat nog verlul ook want ze verzuip in die troep..

Suzanne, geen kwestie van bijhouden, maar gewoon weten waarover je praat als je iets te melden hebt. Is wel iets anders dan dat inhoudsloze gebrabbel van jou.
En die hersenloze botox junk, zoals jij “respectvol” in jouw kamptaal over een ander schrijft , bracht door haar mogelijke gebruik van jaren geleden alleen zichzelf maar schade toe en dit is wel iets anders dan stelselmatig – en jarenlang – proberen iemand geestelijk kapot te maken en dan ten lange leste ook nog degene – die jarenlang goed voor je gezorgd heeft- een aantal malen te verraden. En dan de brutaliteit hebben om daarna ook nog eens de verloren onschuld te spelen.
En verder denk jij dat kleding die door een model geshowd wordt eerst vermaakt en passend gemaakt moet worden. Van zo’n opmerking straalt toch werkelijk de simpelheid af. Desalniettemin, het gaat je goed hoor!

Shockinggggggggg!!!!!! 👻
Lolo Ferrari is hier niks bij. Sarah’s lippen staan op ontploffen.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gossiee meissie, kan stiefpappa geen psychiater dokken?

Nieuw vriendje voor barbiegirl?😉😂

Karikatuur van zichzelf die Van Snollen. Dat je jezelf zo kan toetakelen.🙄
Psychisch wrakje is ze.

Idd Liana🤣🤣🤣🤣🤣 mooi omschreven!

Zo te zien hebben zij dan beiden te lang onder de zonnebank gelegen. Wat een slap gelul allemaal, zeg.

WowWw erruggggg, hopen dat haar ventiel niet leegloopt.
Sarah is 100% plastic joh!😆

Kathleen wat heb jij gesnoven?¿?¿ 🥴

Beste Keith, ter geruststelling, ik heb niets gesnoven, maar ik ruik wel een ontzettend penetrante rioollucht die veroorzaakt wordt door typetjes zoals jij bent en die er keer op keer blijk van geven een totaal gemis aan fatsoen en een enorm gebrek aan woorden te hebben.
Mensen met een gewone, alledaagse, opvoeding en die over een normaal burgerlijk fatsoen beschikken, weten hoe ze op een correcte manier hun kritiek op anderen kunnen spuien. Die doen dit niet met smerige opmerkingen, grove taal, verdachtmakingen , niet onderbouwde beschuldigingen en nergens op slaande , denigrerende, opmerkingen.

Whahahaaaha echt wat een internetvervuiling die ellenlange nietszeggende epistels van ene Katleen. 🙄😂

Hahaha, dat was een mond vol Katleen en die zit. 👍

Kan die vogelverschrikker niet opgesloten worden 🙄

Hier zou je je hond nog niet tegenaan willen laten pissen, dat misbaksel Sarah.🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Sarah is monsterlijk, haar familie zoveel pijn gedaan met haar liegen en druggebruik jarenlang.
Vervolgens een gezin naar de knoppen geholpen.
En daarbij haar constante jaloerse pesterijen naar andere vrouwen..hoe walgelijk kan je zijn qua karakter.
Rachel als bff zegt al genoeg, gewetenloos en hersenloos!😝😝😝

Ivo, als je als vrouw zijnde alleen maar denkt: hoe kan ik wijzer worden van deze man en je je nooit eens afvraagt hoe je hem gelukkig kunt maken, moet je niet raar opkijken als hij op den duur voor een ander kiest.
En wat een bff betreft, je zult, zoals jij, toch ene Monique als bff hebben. Nou, daar kun je mee thuis komen hoor!!!!!!!!!!

Ga jij maar ergens anders prediken Matteüs..uhh Ibrahim 🤣🤣🤣🤣🤣

Ibrahim jij niet als zwaar gelovige niet te oordelen over anderen, ga eerst maar eens biechten 🤣🤣🤣🤣

Mismaakte no-no🤮

Opzoutehhhhhh psycho gekkie!🥴😆

kan het nog langdradiger🥴
Veel geblaat & niks zinnigs wat eruit komt.
Lach me gek om die Katleen sneu tokkievrouwtje. 😆😆😆😆😆

Katleen, maak je toch niet druk om een paar van die dorpelingen. Sinds de openbaarmaking van de brief van André, de verklaring van Yvonne en het interview met Andrea Pava is nog eens zonneklaar aangetoond wat de tekortkomingen, het niveau en de mentaliteit van henzelf en hun idooltje is (want soort zoekt immer soort).
Het zijn net een stelletje stampvoetende, schuimbekkende, kinderen die zo naïef zijn om te denken dat, als ze maar flink op Sarah van Soelen schelden. het voor hun lievelingetje er allemaal beter gaat uitzien. Ja, zo simpel denken deze luitjes.
Laat ze toch lekker in hun sop gaar koken, want, om nog maar eens een oud gezegde aan te halen, wat jij doet is parels voor de zwijnen gooien. Zonde van je tijd

@Ibrahim🤣 je hebt het duidelijk over junkie Sarah. Die idd na een paar maandjes al keihard werd gedumpt. Zij viel totaal door de mand, want ging alleen voor haar eigen roem & BN-er status.😝
Die 7 jaar van haar concurrentie kon zij alleen maar van dromen.🤣🤣🤣

Sarah nog effe gauw het erfenisgeld van Rachel samen opmaken hè, als vriendinnen onder elkaar. 🍷🍾🍹🐉🍸🥂🍻🍺
Sneaky als een slang!

Weet je Leonard, bij concurrentie is er altijd sprake van een zekere gelijkmatigheid. Jij wilt toch niet beweren dat die Monique van jou een serieuze concurrent is? Kom nou toch! Het merendeel van jouw soortgenoten heeft dit wel door en reageren daarom nogal spastisch

Zalig zijn de eenvoudigen van geest. beste Leonard. En eerlijk is eerlijk, jij bent wel héél erg zalig.

😂 Gozer, hou je bijbeltekst maar voor je Ibrahim.😝
En daarbij..ik val niet op mannen & jou dus hou dat zalig maar bij jouzelf.😂

Leonard, je bent zó eenvoudig van geest dat je zelfs het woordje zalig in dit verband niet snapt.

Precies Andrea Ivanova👄😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ook zo’n opblaaspop.
Uglyyyyyyyy.

Het is eigenlijk een heel zielig en sneu meisje. Zo labiel en de weg kwijt. Best medelijden ermee.😏

Met verbazing lees ik hoe een paar sympathisanten van ene Monique Westenberg zich uitlaten over een ander. Voor mij een absoluut dieptepunt in beschaving en je zult toch maar tot zo’n groepje behoren.

Minkukel die geplastificeerde mummie!🙄🤮😳

Nou Sitah, dat doe jij toch wel erg goed zeg. 4woorden waarvan 3 scheldwoorden. Klasse joh.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Lelijk en rot zowel van binnen als van buiten die Sarah van Snollen.🤮🤮🤮

Hé Guus, Sarah van Snollen? Wat vind jij van vrouwen die tijdens hun relatie achter in scheiding liggende mannen aanliepen? Wil jij mij dat eens duidelijk maken?

Rico, die smerige Sarah van jou heeft een gezin kapot gemaakt. Moon focust zich alleen op die loser, dumpen die kwal en ga voor een betere kerel.

Ondanks het feit dat jij – waarschijnlijk door een bepaald gebrek – niet in staat bent mij fatsoenlijk te woord te staan beste Daisy, doe ik dit wel.
Kijk, als een man zijn partner/vrouw verlaat, is hij in eerste instantie de hoofdschuldige , maar moet die vrouw/partner zich toch maar eens ernstig afvragen waarom hij haar verlaat en voor een ander kiest.

In het geval dat jij bedoelt is de schuldvraag niet zo moeilijk. De bewijzen van een falende relatie liggen immers opgestapeld en was het wachten op het moment dat e.e.a. zou gebeuren. Vervelend voor jou, maar deze realiteit zal je toch onder ogen moeten zien.

Jaaa chickie leer eens accepteren dat jij er na 2,5 maand al uitgebonjourd😂 bent en dat degene waar je zo jaloers op bent zelfs 7 jaar de meest belangrijke plek innam.
Zelfs nu zijn ze nog veel samen.
Jij was niks alleen maar een kort vermaak en gebruiksvoorwerp puur voor woonruimte. 😆😆😆
Jezelf steeds vol spuiten bij de plastisch chirurg lost je liefdesverdriet en jaloezie niet op hoor.
Snap je dat nou echt niet?🥴

Psycho Sarah laat jezelf helpen. Dat je na je korte fling keihard gedumpt bent door je BN-er en je alles doet voor toch nog wat aandacht, maakt je zielig. Je spoort absoluut niet, ga eens een levensdoel of een baantje zoeken.
Je hobby-tje selfies maken is zo puberaal.🙄
Bij Only Fans kunnen ze nog wel wat domme bimbo’s gebruiken.😉🤣

Daisy/Carolina (is toch 1) jouw frustratie moet toch wel heel diep zitten als je denkt dat ik, Rico, Sarah zou zijn. Je hebt het over laten helpen, nou, wat let JOU.
Even een uitspraak van André via Andrea: de moeder van mijn kind is zo’n vreselijk iemand! Ik voel me volledig opgesloten en kan geen kant op! Als ik haar niet tot vriend houd, mag ik mijn kind nooit meer zien. (snap je nu waarom je ze wel eens samen ziet?!)
Lees de brief van André maar eens goed, dan zal je zien dat er geen sprake is van dumpen maar van het nemen van een verstandig besluit en dat zij elkaar tot nu toe wederzijds respecteren.
In diezelfde brief kun je ook lezen welke belangrijke rol zij (die Monique van jou) met haar manipulatie, onderdrukking, profitering , verraad, ondankbaarheid en uitbuiting in die 7 jaren gespeeld heeft
En voor de rest: als je zo goed weet waar ze domme bimbo’s kunnen gebruiken zou ik me maar snel aanmelden

Ze lijkt wel een geplastificeerde kadaver 👻😆😆😆😆😆😆😆😆😛