Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Sarah van Soelen is weer helemaal de weg kwijt


Sarah van Soelen de ex van Andre Hazes liet laatst nog zien dat ze nog steeds behoorlijk psycho is. Ze plaatste namelijk een filmpje online. Waarin we Sarah tekeer zien gaan met een mes en veel bloed.

Maar ook vandaag plaatst Sarah weer een bizar filmpje. Ze heeft het erover dat haar hondjes ruzie maken en laat dat horen en opeens begint ze te schreeuwen en te schelden.

Een paar dagen geleden liep Sarah nog buiten met een knal oranje gezicht. Er was namelijk iets misgegaan met haar spray tan.

Bekijk het filmpje hieronder van de tierende Sarah.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze heeft weer een flinke klap van de molen gehad.

Ja, ik hoor haar duidelijk en met een lachend gezicht tegen een paar jonge, speelse honden zeggen: Doe eens normaal, wous (gekkie).
Nou , als je zoiets doet heb je inderdaad een tik van de molen gehad, ben je knettergek, ben je een asociaal wijf, heb je borderline, ben je doorgedraaid, ben je totaal psycho etc.
Mag ik in alle eerlijkheid zeggen dat ik dit soort reacties nogal “vreemd” vind? Maar wanhoop niet, voor dit soort onbenullen bestaat er wel een therapie.

Temeijer Nel kwaakt ook weer volop onzin uit hoor. 😂😂😂😂

Ouwe gerimpelde heks Nellie spuit haar gal weer eens 😬😛😆 Vies mokkel. Ga maar lekker aan de mierzoete thee met je idool Rachel & Sarah.🤮

Ja wanneer niet?? Trutje is altijd de weg kwijt!🤪

Totaal psychoooo Sarah is echt knettergek.
Met haar rare filmpjes.
Zet jezelf niet zo voor gek maf meisje.
Borderline is een lastige ziekte.

Is ze weleens goed geweest dan, asociaal wijf is het je kan wel zien waar ze vandaan kom die vieze haring kop..snap ook niet waarom ze met die hondekop weer op Utopia is!!! ze blijf ook maar iedereen na doen he, zielig hoopje wat een misbaksel 🤣🤣

Waar hebben we het eigenlijk over? Een paar dagen geleden zag ik nog iemand met een regenboog outfit, gillend in een ballenbak liggen. Zullen we hier eens aan beginnen?!

Ojaaa hoor, Monique plaatst leuke hondenfilmpjrs & Sarah imiteert het meteen weer hoor .. maar dan op haar eigen manier .. al hysterisch schreeuwend!😝
Knettergek die Sarah.

Sarah is weer helemaal doorgedraaid.
Drank, drug, shag doet je geen goed.🤭😛
By the way..haal die pruik eens van je plastic hoofd.

Weinig aan de hand hoor in dat filmpje .Waarom zo,n filmpje online moet is mij dan wel een raadsel .Dat mensen hele verhalen en conclusies uit dit ene zinnetje halen ook trouwens.

Ze klinkt precies en al net zo ordinair als Samantha de Jong aka Barbie.
Qua karakter en verbouwingen scheelt het ook niet veel en wb aandacht zoeken zitten ze op hetzelfde zieke narcistische level.
Kansloos gewoon.

Ach Koos, zielepiet, hebben wij het over aandacht trekken? Ik ken iemand van middelbare leeftijd die dagelijks meerdere berichtjes post over hondjes, katjes, varkens, ballenbakken, ezels, keukens, een knulletje van zes jaar , man die op toilet zit etc. etc.
Fijne dag hoor!

Anne-Marie je kan beter van dieren houden dan van jezelf 24/7 promoten op Instagram met kleding, drug, drank, shag, botox, fillers, mensen imiteren, jaloerse sneren uitdelen aan je concurrenten & verder alles wat oppervlakkig en destructief is! 🤮🤭😂

Héél veel dingen zijn vaak beter dan willens en wetens iemand de vernieling in helpen. En zullen we het er maar ophouden , dat, als iemand vol van haat, afgunst en frustratie zit, je vaak rare uitspraken ziet?! Dag, beste Suus.

Desperado Sarah laat je ex eens los joh!!!
Nu weer je uitlaten over hem. Je kan die gozer echt niet loslaten hè?!
Hoe sneu & stalkerig.
Wraak is je middle name. Ga lekker kroketten cremeren met je bff Rachel! 🤣 Heb je wat afleiding.

JETTIE, of moet ik Hanna zeggen of nog een andere naam?
Op de vraag of zij nog steeds single is antwoordde Sarah o.a.: Ik heb nu 2 aandachtstrekkers en ik moet er niet aan denken er nog een derde bij te hebben.
Als jij denkt dat zij in dit geval hiermee André bedoelt, moet jij natuurlijk zelf weten.
Zelf denk ik in dit geval dat kleine mensen kleine gedachten hebben

Deborah nou begin dan!!! denk dat je echt niet veel te schrijven heb dan ,want er valt namelijk niks over te zeggen ,zoveel klasse kan je van die diklip niet zeggen 🤣🤣 dat is gewoon een stront jong !!

Nou, Suzanne, toevallig heeft op 5/2 ene Suzanne (toevallig hè, deze naam), aan de hand van een brief van een ervaringsdeskundige een perfecte beschrijving van jouw idooltje gegeven. Los van een aantal genoemde feiten vind ik het verraden van je eigen partner, die jarenlang het beste met je heeft voorgehad, een smerige streek en ben je voor mij geen knip voor je neus waard. O.K. als jij dit klasse vindt, maar ik heb andere ideeën over klasse.

Deborah ga lekker snuiven met je bff Sarah ..🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤮🤮🤮 Sarah ga een iets zinnigs doen nutteloze nitwit. 😉😉😉

SARAH is al jaren zwaar ontspoord & kan beter fulltime in een kliniek gaan wonen.
Die gekkoo moet tegen zichzelf beschermd worden.
Echt helemaal kierewiet.

Snap dat Sarah en Roggel bff’s zijn.😂
Allebei golddigger en op de zak van iemand anders leven.
Bah!!!!😛

Zo’n jong perfect koppie volledig geruïneerd. Heel verdrietig.😥

Dat rare geschreeuw in die video, zo psycho als maar kan.🤪😂

Weleens gehoord van rustgevende pilletjes Sarah?????? 😅🙈

Zielige aandachtsgeile bimbo gaat André afzeiken.🙀😂😳
Haha trutje heeft echt geen zelfkennis.

Peggy, je kunt je schuilnaam beter veranderen in DOMBO. Nog steeds niet in de gaten dat André constant zichzelf afzeikt en anders doet een ander – jou wel bekend – figuur dit.

Ojaaa hoor, Monique plaatst leuke hondenfilmpjes & Sarah imiteert het meteen weer hoor .. maar dan op haar eigen manier .. al hysterisch schreeuwend!😝
Knettergek die Sarah.

Hanna, Sarah plaatste op de dag van de ramp in Turkije een mooi berichtje. En jawel hoor, enkele dagen daarna moest die Monique van jou zo nodig ook een nietszeggend berichtje hier over plaatsen. Over imiteren gesproken. Zullen we nu eens ophouden met dat lullige gedoe?!

Ja, leuke hondjes van Sarah, hè? Deze mops hondjes staan er om bekend dat zij slim zijn en een lief karakter hebben en bovendien hebben zij een geinig bekkie.
Is wel even iets anders dan die gemene, wrede koppen van die honden van Monique, maar laten we het er maar op houden dat e.e.a. een afspiegeling is.

Hanna, je hebt abusievelijk de jou opgedragen tekst 2 maal geplaatst (9/2) en waren de berichtjes van 5/2 en 7/2 ook opdrachten?

Medelijden met deze minkukel.😂
Door haar enorm lage IQ zal zij nooit een stap verder komen.

Meissie moest weer doggies nemen🙄 ze kan niet eens voor zichzelf zorgen die junkie.🤣🤣🤣🤣🤣

Wordt kotsmisselijk van dat vieze mormel.😛🤮

Ze wil niks liever dan Andre terug, alles om maar zijn aandacht te trekken.
Hij walgt van je, snap je dat nou nog niet???
En hou op te zeggen dat je hem gered hebt!
Hij heeft jouw leugens duidelijk weerlegd bij Eva Jinek. Goedkoop scoren zo liegbeest.

Asociale ordinaire tokkie🥴
Je ziet meteen waar zij haar eerste jaren is opgegroeid .. in de getto.
Als haar nep-vader haar niet gered had, lag ze nu helemaal diep in de goot.