Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Sarah van Soelen is compleet de weg kwijt


Sarah van Soelen die in de Story een interview gaf dat ze het eigenlijk jammer vindt dat ze er zo bekaaid afkomt in de docu van Andre Hazes. Wat vreemd is want mevrouwtje wilde zelf niet meer te zien zijn in de docu.

Ook klopt het verhaal wat ze zei over de Spaanse afkickkliniek niet helemaal. Sarah zou de afkickkliniek namelijk aan Andre hebben aanbevolen en Andre ging er na een hele heftige nacht naar toe.

Maar toen Sarah hem wilde opzoeken werd haar verteld dat Andre dat niet wilde. Hij wilde geen contact meer met haar. Volgens Sarah is zij dus gedumpt door Andre zonder dat ze hem heeft gesproken. Vanaf de één op de andere dag had ze opeens geen contact meer met Andre. Wellicht kwam Andre tot inzicht in de kliniek dat Sarah hem bijna de afgerond in had geholpen. Maar volgens Yvonne Coldeweijer hebben de twee flinke ruzie gehad en is ze wel degelijk op een andere manier gedumpt door Andre.

Maar goed de waarheid zal wel ergens in het midden liggen. Maar Sarah laat vooral zien dat ze nog behoorlijk psycho is. Ze plaatste namelijk onderstaand filmpje online. Waarin we Sarah tekeer zien gaan met een mes en veel bloed.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

ik denk dat ze zichzelf ook serieus ziet als miss holland.😂

Voor een cultureel onder ontwikkeld type als Hetty c.q. Simone, Hannah, Joris, miss world even een uitleg over halloween: volgens een oud Keltische overlevering beschermde men zich aan de vooravond van Allerheiligen tegen slechte wezens zoals demonen door ze af te schrikken met o.a. maskers en akelige voorstellingen. Best moeilijk te begrijpen als je nooit verder bent gekomen dan de lagere school, maar laat in ieder geva l mensen die dit feest vieren a.u.b. met rust en ga niet allerlei onzinverhalen ophangen. Dit bewijst namelijk je enorme achterstand in je ontwikkeling.

Het zit diep he Gabrielltje?
Wat een enorm slaapverwekkende teksten komt er toch altijd uit je toetsbordje..🥱

Maar wat geweldig moet het toch zijn dat jij zó ontzettend cultureel ontwikkeld bent en daarnaast ook nog een enorm hoogbegaafd breintje hebt mogen ontvangen van onze lieve Heer. Gefeliciteerd hoor, wil je nu een lolly? 🍭

Jammer is wel dat je verder niks doet met dat geniale breintje van je dan de godganse dag internet afstruinen of mensen niet net zo idolaat zijn van Sarah als jij bent en dat ze zelf is.
Gemiste kans, Gabrielltje: slecht voor je ontwikkeling dat toch al boven het gemiddelde ontstijgt…

PS; je weet dat in Nederland vrijheid van meningsuiting geldt? Nee, niet? Ah, dat dacht ik al!

Moeilijk is dat he, Gabrielltje? iemand die niet in hetzelfde arrogante hoogbegaafde straatje loopt als jij. Je zou toch denken dat mensen met een bovennatuurlijke brein beter zouden moeten weten………
Niet dus.

Dag Gabrielltje. 🖕

Alhoewel het met een cynisch ondertoontje is, vind ik het prettig dat je op deze manier reageert.
Kijk, beste Miss, als iemand , in dit geval dus Sarah, iets post m.b.t. Halloween en er wordt dan onmiddellijk gereageerd met woorden als: wat een gek wijf (Hetty), sneu voor haar ouders (Simone), opnemen in GGZ instelling (Hanna) ga hulp zoeken, zielig scharminkel (Estelle) totaal gestoord (Joris) etc geef je er blijk van de bedoeling hiervan niet te snappen en dat kan o.a. komen door je opleiding, je opvoeding of beide.
Gemakshalve heb ik voor het eerste gekozen en de betekenis in het kort en op een eenvoudige (volgens jou saaie) manier uitgelegd.
Ik heb nooit beweerd – en zal dat ook nooit doen – dat ik van onze Lieve Heer een beter stel hersens heb gekregen dan wie dan ook, maar wat ik wel durf te beweren, is, dat ik altijd probeer zo goed mogelijk en op een verstandige manier hiervan gebruik te maken.
Ik ken Sarah al enige tijd, ken haar beweegredenen, weet hoe zij in het leven staat, weet dat zij een moeilijke periode heeft gehad en dat zij op een eerlijke manier haar geld verdient en vind het vaak onterecht dat zij uit een (jouw welbekende) hoek geregeld op een smerige manier benaderd wordt.
Net als jij ben ook ik voor vrijheid van meningsuiting, maar laat je mening in ieder geval gebaseerd zijn op feiten en ga niet allerlei schunnige of beledigende opmerkingen over haar plaatsen. Vaak grenst dit aan laster/smaad.
En om ook een beetje cynisch te eindigen : als je wilt reageren schrijf dan: hè, Gabriëlle, komen, toetsenbord en plaats een komma waar nodig. (kijk naar jouw eerste 2 zinnen! Fijne dag en hartelijke groeten van mij

Hou nu maar je mond Gabriella je bent al volledig neegesabeld met je eigen woorden 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 wat een afgang.
Ga jezelf nou niet nog meer voor gek zetten. 😂

Top reactie miss world!😃🤣👍🤪😂👌

Sita, probeer jij Miss World te redden? Volgens mij vergeefse moeite!

Jemig, wat een kans. !!!!!!!!!!!! In navolging van Sarah van Soelen vieren Monique (natuurlijk Sarah weer nadoen) en André ook Halloween, dus dat is dé gelegenheid om weer eens lekker los te gaan en ook hen te vertellen hoe achterlijk zij zich gedragen. Je kunt hiervoor gewoon je eigen woorden gebruiken die op deze site staan . Woorden zoals:
totaal gestoord;
doe normaal; opnemen in GGZ instelling
ga hulp zoeken sneu voor haar ouders;
is de weg kwijt; wordt eens volwassen;
borderline gedrag; volledig doorgedraaid
zielig hoopje mens; gek wijf;
gekke Sarah; droevig kind
misbaksel; droeftoeter;
pleuris kapsones etc. etc.
Leef je lekker uit, verzin nog een paar van dit soort opmerkingen en vertel ze maar eens lekker hoe je over hun gedrag denkt.

Hypocriete Nel als deze zelfde woorden tegen je aarsvijand worden uitgesproken is het okay zolang ze jouw idool maar niet zo noemen.
Iemand die zonder schuldgevoel een gezin kapot maakt is geen knip voor de neus waard!🤮
Dank daar maar eens over na …

Sarah is echt totaal gestoord. 😬🙄😝
Is dit dreigen met zelfmoord????? Of dreigen naar André?
Doe eens normaal en ga hulp zoeken AJB!!!!!!!!

Sarah is inderdaad de weg kwijt, maar die schuld hiervan is die grote baby Hazes, die nog steeds bij mama Roggel hangt. Je moet maar eens beschuldigt worden van de verslaving van een narcistisch mannetje, die vrouwen ziet als een object met een gat erin. Hij is zoooo zielig en een ander heeft het altijd gedaan. HIJ en niemand anders heeft de witte sloper in zijn neus gedouwd(of gerookt). HIJ heeft die anabolen ZELF in zijn dunne iele lijfje gespoten, HIJ heeft ZELF die flessen Heineken aan zijn smoel gezet. Ik ben zelf ook verslaafd geweest en zal nooit en never een ander de schuld geven! IK heb het allemaal ZELF gedaan. Dreetje moet eens wakker worden en in de spiegel kijken. Natuurlijk walgde ook ik van haar opgeblazen lippen, maar ze heeft problemen, besef ik nu. En dan gaat die kolerelijer ook nog dat meisje lopen te beschuldigen van zijn verslavingen. Ik denk dat ik wel weet waarom André Sr. een hekel aan hem had. Als hij nog had geleefd had madam Roggel een flink pak slaag van hem gehad. Hij ging vreemd, maar zij ook. “Dreetje” ziet een vrouw als een stuk vlees waar hij effe lekker misbruik van kan maken. Die gast is zo vol van zichzelf en ik vind het zo cheap van Videoland dat ze een docu over een verwend misbaksel maken, die écht denkt dat ie belangrijk is…NOT. En dat hij dan Sarah van Soelen als de schuldige aanwijst als de schuldige is voor haar dé druppel. Lekker hoor, maar Karma. Sarah is hier niet verantwoordelijk voor! Ik zou willen dat hij bij zijn mammie ging slapen, die smerige geldwolf en onruststoker. Een flink pak slaag hebben ze nodig. Ik ben deze goedkope longemfyseem-patiënt, Roggel dus, zo gigantisch zat, die gaat vanzelf wel de pijp uit. Verliefd op d’r eigen zoontje-omdat is zo op z’n papa lijkt, haar grote “liefde”(ze weet niet eens wat liefde is eigenlijk)schijnt te lijken en we weten allemaal wie dit was. En sorry, maar Monique is geobsedeerd door dit jongetje. Ik had eerst veel medelijden met haar, maar ze is echt zo zielig. Sarah, laat je niet kennen, hij heeft je gebruikt zoals hij iedereen(zelfs Videoland)gebruikt. Karma komt op zijn pad, zeker weten. Hahaha, hij is echt een zware gek. Die halve gek is hij nu ook al zat. Maar heeft de balletjes niet om haar te dumpen. Maar Monique staat alweer aan de zijlijn om hem op te vangen. Ik had ‘m na die mede- narcist Bridget Maasland met een stiletto-pump METEEN het huis uitgejaagd en meteen mijn eigen plekkie gevonden. Sterkte Sarah. Laat je niet door dat gajes kapotmaken, doen ze zelf wel.

Typisch borderline-gedrag..dreigen met zelfmoord. Als je door je ex bent afgewezen.
Ze hoopt hem zo te dwingen terug te komen. Zielig hoopje mens.
Opname in een GGZ-instelling zou je goed doen gekke Sarah.

Weet je wat mij nu zo opvalt? Als Sarah van Soelen een geinig berichtje plaatst met betrekking tot Halloween er direct een paar figuren zoals Rene, Hanna c.q. Hetty etc. zijn die onmiddellijk een paar verachtelijke en nergens op slaande opmerkingen plaatsen.
Als dan een onbetekenend typetje, dat zo licht van gewicht is dat zij vanzelf gaat zweven, ook iets van zichzelf post m.b.t. Halloween of een verkleed kind van 6 jaar met een Halloween outfit op haar Instagram plaatst, proberen zij elkaar te overtreffen in lofuitingen en trachten zij elkaar de loef af te steken wie het snelste in haar reet kan kruipen. Maar dat laatste is natuurlijk logisch, het is precies de plaats waar jullie thuishoren.

Sneu voor die ouders met hun allang volwassen dochter die zich als een klein kind gedraagt en zich telkens in de nesten werkt. Ze moeten eens stoppen haar te pamperen, zó leert ze noot met haar problemen omgaan. Ga eens eens aan je weerbaarheid werken & wordt eens volwassenen meissie.

Dit filmpje bewijst dat ze vollédig doorgedraaid is. Wat een gek wijf!

In zijn documentaire stelt André o.a. dat alle maskers af moeten. Een héél goed idee lijkt mij en laat hij dan eens beginnen om dat masker af te zetten om ons te vertellen hoe ongeloof’lijk schofterig en respectloos hij en zijn aanhang zich hebben gedragen en nog steeds doen in de richting van Sarah en haar familie. Ben benieuwd!

@Elisa .. Die familie wilde graag meeliften op zijn BN’er-schap. Vooral stiefvader kickte erop en straalde destijds van oor tot oor bij Rachels theetent. Trots dat hij nu bij die bekende familie mocht horen.
Zij ego was belangrijker dan de toekomst van zijn labiele stiefdochter.

Udo, de heer van Soelen heeft op zijn gebied zowel in Nederland als ver daarbuiten een toonaangevend bedrijf en geniet in de kringen waarin hij zich bevindt een zeker aanzien en respect. Denk jij nu werkelijk dat hij zat te wachten op een volkszangertje en zijn ex Monique Westenberg om dit aanzien te vergroten?
André was niets meer dan een bekende van Sarah en stond begin vorig jaar totaal ontredderd voor de deur en smeekte a,h,w, om hulp. Deze hulp heeft deze familie hem op alle mogelijke manieren geboden en laat hem dan nu maar eens gaan vertellen hoe hij zijn “dankbaarheid” hiervoor getoond heeft.

Het is een bekend verschijnsel dat iemand die een stoornis heeft, zichzelf normaal vindt en juist denkt dat de ander een stoornis heeft.

Zoek ajb hulp sneue Sarah jij bent obsessed van je ex. Het neemt verslavende vormen aan. Drank, drug, sigaretten & exen..
Je ziet het allemaal niet meer helder.
GGZ kan je helpen!

Nou dat is ze al 28 jaar de weg kwijt wat een droevig kind zeg…misbaksel!!! het is een grote leugenaar,kansloos is die droeftoeter snap ook niet waar ze die pleuris kapsones vandaan haal met die wereld baan van der 🤣🤣🤣🤣…als het nou nog wat was oke maar als lelijk zijn pijn doet heb ze dat 24/7…

Rene, omdat steeds duidelijker blijkt dat je hier en daar iets te kort komt, denk jij nog steeds dat jouw idooltje er beter van wordt als je iets smerigs over Sarah zegt. Nou, laat ik je het volgende zeggen: door jouw manier van doen laat je duidelijk blijken op welk niveau jij en je niemendalletje zich bevinden en – geloof mij – dat stoot veel mensen juist af omdat zij niet tot zo’n schunnig groepje willen behoren. Dus eigenlijk bereik je het tegenovergestelde. Ga dus rustig door met je onzinnige gedoe en wentel je maar lekker met je omhooggevallen NoNo en nog een paar gelijkgestemden in je onnozele zelfgenoegzaamheid

Die paar Sarah-fans zijn wel heel erg gefrustreerd en vol haat naar iedereen met een andere mening.😅
De scheldwoorden vliegen je om de oren. 🤣
Dat is je vocabulaire als je uit de getto komt.

Hé Leonard, als fan van Sarah zie ik in vrijwel geen enkel commentaar van deze kant lelijke scheldwoorden staan. Van de – laten we maar zeggen – het Westenberg kamp noteerde ene Nel van Groenendael er 17 en daar kan nu nog aan toegevoegd worden: ziet niet helder; je bent obsessed; ; sneue Sarah; echte nitwit; zielig scharminkel; absoluut gestoord; rare gekkie; je bent knettergek etc.etc.
Jij vindt mijn taalgebruik getto waardig? Zullen we dan maar gelijk vaststellen dat jouw taalgebruik zijn oorsprong vindt in het kamp?!

Wil jij, LEONARD, nu in alle ernst beweren dat iemand uitmaken voor al wat mooi en lelijk is , misselijk makende verdachtmakingen uit en beschuldigt van allerlei zaken die kant noch wal raken iets te maken heeft met het geven van een mening? Dat meen je toch niet! Vaak is het gewoon laster, stommiteit ten top en van een ongekende smerigheid en vind jij het dan vreemd dat andere, weldenkenden, daarop soms reageren?
En ja, ik ben een Sarah fan en mijn ouders hebben enige tijd in een getto verbleven . Blijf jij maar lekker fan van je kampmeisje

Wat een langdradig onsamenhangend onzinnig geblablaaadiebla 🙄😆😛

Verrassend daar is ie weer hoor Arnold, ben je ontsnapt uit de kliniek??
Na maanden weer terug met je onnozele commentaren.🤭😛

Gut, Isabel, wat een leuke opmerking is dat, joh. Maar nu je toch bezig bent, kun jij mij dan even uitleggen waar ik ver bezijden de waarheid zit met mijn conclusies?

René 😂😂😂😂😂 Goed gesproken, chapeau! Sarah is de nitwit van NL

Ja Enrique, in bepaalde kringen (dus die van jou) nemen ze voor zo veel schunnigheid inderdaad hun hoedje af. Fijn niveau hè!

Neem nog een snuffie

Volgends mij gaat deze dame gewoon halloween vieren. Allemaal rustig happy halloween

Hoe komen toch al dit soort staatsmongolen toch aan hun geld.
Ze rijden de grootste auto,s ,mooi gekleed en een pinpas vol doekoe.
En randdebieligheid in optima forma.

Sarah is absoluut gestoord. Met dat mes in haar hand & na een jaar nog zo ontzettend obsessief bezig met André.
Ga hulp zoeken zielig scharminkel.

Rare gekkie je wil toch niet in de documentaire voorkomen???????
Wat nou zeiken dat je geen hoofdrol als held erin hebt. 😆 Je bent echt knettergek🙄

Gelukkig heb je nog een paar fans Sarah!
Die van jou en je rijke stiefpapa willen profiteren.😉
Succes ermee.🍀

Heel goed hoor Andre gewoon een dikke middelvinger voor de Van Soelen-asoos!👌😁😛