Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heeft Andre Hazes weer last van een terugval?


Veel volgers van Andre Hazes maken zich zorgen nadat hij de onderstaande foto deelde op zijn Instagram account. We zien een gecrashte auto en een emoticon die zich niet goed voelt met de tekst ‘How i feel’. Heeft Andre wellicht weer te diep in het glaasje gekeken?

Hij was de afgelopen weken vaak te vinden in de studio en op die foto’s zagen we veel flessen met sterke drank staan. Dat is als ex-verslaafde natuurlijk gen goede omgeving om je in te bevinden.

Andre liet iedereen schrikken toen hij in zijn docu zei dat hij een keer 60 uur wakker was, omdat hij 8 gram van het bekende witte poeder had opgesnoven en twee flessen wodka in zijn mik had gedouwd. Hij was bang dat hij de nacht niet zou overleven.

Dus Andre was echt goed verslaafd aan drank en drugs. Een terugval is dan ook zeker een optie en helemaal als je je in een omgeving bevindt waar nog steeds veel drank en drugs wordt gebruikt.

Het is maar te hopen dat zijn volgers het niet bij het juiste eind hebben en dat Andre wellicht gewoon een griepje heeft opgelopen.

Hieronder de foto die Andre op zijn Instagram account plaatste.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoezo Terugval.hij stond nog steeds niet hoor .Beetje aandacht waarschijnlijk

Ja zo voelt hij zich … als een ingedeukte auto, dat kan toch ?? Zo voel ik me ook weleens en ik drink helemaal niet !!! Dus niet gelijk het ergste denken, positief blijven, hij doet zijn best denk ik !!! 😊👍🏻

Welke terugval, hij is er nooit bovenop gekomen, van welke verslaving dan ook.

Gewoon een grapje

Altijd toch???? Is niks nieuws.
Gozer is echt nog niet afgekickt hoor!
Alleen maar praatjes.
Hele familie is psychisch gestoord.
😬😬😬😬😬

Die terugval is nooit weggeweest 🙄🥴😂
Loserrrrrr nr.1.

Gelukkig kan Monique hem steunen samen met kleine Dre .
Meer heb je als een man als Andre niet nodig.
Leef Alsof het de laatste dag is .