Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Chantal Janzen gaat te ver in de supermarkt – personeel verbijsterd


Chantal Janzen doet haar beklag op Instagram nadat ze een goede daad had verricht in een supermarkt.

Chantal en haar man stonden zaterdag in de supermarkt samen met een vrouw die hulp nodig had bij het betalen van haar boodschappen. Het koppel besloot om de boodschappen voor haar te betalen en deelden dit op Instagram.

De oudere dame was haar pasje kwijt en raakte steeds meer gestrest terwijl de rij achter haar langer werd. Chantal voelde mee met haar situatie en bood aan om de boodschappen te betalen, die volgens Chantal die miljonair is nogal prijzig waren. Ik hoor hier toch wel enig sinds spijt aankomen.

Na het afrekenen verwachtte Chantal op zijn minst een bedankje, maar de vrouw zei alleen maar ‘dag’ en liep weg. Chantal en haar man moesten lachen om de situatie, maar ze hebben er geen spijt van dat ze de vrouw hebben geholpen. Maar net nog vonden ze de boodschappen wel heel duur die ze moesten afrekenen.

Bn’ers die altijd meteen moeten vertellen als ze iets goeds gedaan hebben als er geen camera bijstaat. Te walgelijk voor woorden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Is Chantal weer in de belangstelling. Walgelijk. Andere mensen doen ook goede daden maar schreeuwen dit niet van de daken. Dat is ook respect naar de mensen toe welke je helpt.

Ze hebben volkomen gelijk te ziek voor woorden en dat geldt voor alle zogenaamde BN’ers.

Die vrouw heeft het er gewoon om gedaan. Wist dat er een BNer achter haar stond & en heeft gedaan alsof ze haar pinpas niet vind. Asoo om dit meteen op Instagram te delen haar goede daad.

Afgrijselijk…waar gaat het over…BNers of niet…”laat je linker hand niet weten wat je rechter hand doet”….om het wereldkundig te maken…bahhh. De oude dame zal zich diep geschaamd hebben! En Douwe…jij moet je ook vreselijk schamen!! …je bent een verwend mormel!!