Het laatste showbizz nieuws

Glennis Grace, Shownieuws

Glennis Grace gaat opnieuw in de fout, moet agressietraining gaan volgen


Glennis Grace die binnenkort haar taakstraf moet uitvoeren mocht zelf de plek uitkiezen waar ze dit wilde doen. Veel mensen waren hier verontwaardigt over. Want waarom krijgt Glennis een VIP behandeling.

Glennis koos uiteindelijk voor het verzorgingshuis waar haar vader overleed. Ze zal daar in de keuken gaan werken waar niemand haar dus kan zien. Glennis hoeft dus geen vuil te ruimen in parken op de openbare weg.

Privé-sterjournalist Jan Uriot vindt het een heel slecht idee dat Glennis geen gepaste straf krijgt die past bij haar geweldsuitbarsting.

Jan zegt er in Koffietijd het volgende over:

“Glennis Grace moet nu kopjes thee gaan zetten in een verzorgingstehuis. Nou, dat vind ik dan weer geen straf, maar goed. Het is nu wel een beetje een discussie die begint op te komen of die mevrouw niet gewoon in een soort traject had moeten komen voor een anti-agressiebegeleiding ofzo.”

“Want wat gebeurt er na die kopjes thee straks? Dan holt ze zo weer een supermarkt in en dan zijn we nog weer even ver natuurlijk. Dat is op het ogenblik wat er speelt.”

Presentator Patrick Martens:

“Denk je niet dat ze dat lesje al een beetje heeft geleerd?”

Jan:

“Nou, ze is haar werk kwijtgeraakt en dat is natuurlijk een heel grote straf al. Toch? Want het is natuurlijk wel een van de beste zangeressen die we hebben in Nederland. Misschien moet ze begeleid worden om toch iets aan het korte lontje te doen, toch?”

Jan Uriot ging er in zijn rubriek Wat Vindt Jan dieper op in:

“Die vrouw moet je natuurlijk niet op je oude moedertje loslaten. Daar zijn we het allemaal over eens. Dit is geen straf voor haar, een kopje thee zetten voor een vrouw. Ze zal geen mensen hoeven te wassen. Ze heeft al straf gehad door haar werk kwijt te raken.”

“Je kunt een zangeres niet beter raken door haar geen werk meer te geven. Wat er volgens mij fout is gegaan, is dat ze een soort training agressiebeheersing had moeten krijgen.”

 “Van: mevrouw, u heeft een kort lontje, ga daar aan werken, wij geven u een plan en binnen een halfjaar laat u zien dat u het plan heeft afgewerkt. Dát is veel beter!”

“Nu laat je die vrouw gewoon straks weer na dat bejaardentehuis los in de supermarkten en dan gaat het weer fout! Natuurlijk! Dat zit in het beestje.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik begrijp niet waarom er regelmatig wordt gezegd dat glenda één van de betere zangeressen is. Ik vind haar helemaal geen goeie zangeres want ze schreeuwt! Ik ken betere zangeressen dan glenda, die schreeuwen niet, die zingen.

J Gruizenga klets niet Glennis Grace is zeker wel 1 van de beste zangeressen in Nederland.
Als moeder zijde snap ik heel goed dat je voor je kind opkomt als hij thuis komt met het verhaal dat hij aangevallen is.
Helaas heeft zij het verkeerd aangepakt en recht in eigen handen genomen.
Dat is iets wat zij nooit had mogen doen.

Hallo wel even bij de les blijven … haar zoon is degene waardoor deze ellende is begonnen door met zijn domme kop te gaan lopen roken in een supermarkt, elk weldenkend mens weet dat dat niet mag dus ergens heeft ze het nog aan zichzelf te danken door haar belabberde opvoeding van dat joch, ook door hem is ze haar werk als zangeres kwijt geraakt. Dus moeder en zoon hebben beiden een OPVOEDCURSUS nodig, hij voor zijn onbeschofte gedrag en zij voor haar korte lontje en haar agressiviteit !!!