Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johnny de Mol zet advocaat Royce de Vries en Rachel Hazes voor schut in HLF8


Gisteren was Royce de Vries de zoon van Peter R. de Vries te gast in de talkshow HLF8. Royce is de advocaat van Rachel Hazes en staat haar bij in de zaak tegen haar eigen dochter Roxeanne omtrent de erfenis van Andre Hazes senior.

Royce deed een opvallende uitspraak en werd ook nog eens voor schut gezet door Johnny de Mol.

Het gesprek ging als volgt:

Johnny:

 “Wat verwacht jij van de uitspraak?”

Royce:

“Ehh, wat het vonnis ook zal zijn: het zal alleen maar verliezers kennen.”

Hele vreemde uitspraak van Royce. Het lijkt erop dat hij er zelf geen vertrouwen in heeft en dat is ook niet gek, want Royce en Rachel konden de rechter geen enkel document overhandigen waarin stond dat Rachel recht had op de erfenis. In plaats daarvan probeerde ze Roxeanne in een hoekje te drijven door te zeggen dat ze te dom is om alles te begrijpen over de erfenis.

Maar na het gesprek tussen Johnny en Royce begint Johnny opeens over de carnvalshit van dit jaar en dat is het liedje genaamd de ‘Gecremeerde Kroket.’

Royce zijn blik toen Johnny hiermee kwam sprak boekdelen en hij was not amused. Voor de liefhebbers hieronder kun je het nummer afspelen speciaal voor Rachel.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lekker voor die gecremeerde kroket hoop zo dat ze alles verliest ,en dan ook nog een soort van zeggen dat je kind dom is wat een graaf wijf ben jij zeg!!! Een slechtere moeder als jij bestaat er niet man man man…die kinderen hebben het zo slecht gehad daar hebben ze nog een trauma van!!! en ook ff kappen met zeggen dat je zoveel van je man hield want dat was niet zo…het is triest hoe er ook over die man gesproken word…

Andre de échte (!)draait zich om in z’n zeemansgraf.Heel hëël erg dat je Un publiek meedeelde dat er aan de vermogens van je dochter nogal wat mis is.Hoe durf je Rachelletje delletje!

Goeie zet van Johnny om dat liedje op te zetten.
Hopelijk verliest hij met die kroket die zaak, schandalig om Rox als dom weg te zetten.
Hij wint bijna geen één zaak, zo goed is hij niet.
Ben benieuwd wat er nog meer naar boven komt.

Top, Johnny!

Die Royce kiest voor de foute personen om te verdedigen.
Zijn vader beschermde juist altijd de slachtoffers.
Schandalig dat Royce liefst voor Rachel. En de papieren geheim houdt en niet deelt in de rechtbank!
Aanpakken die loser & miss kroket!

Hahah wat een goeie Johnny!!!!!!🤣🤣🤣
Verdient die eikel Royce met dat walgelijke geldmonster Rachel.
Goedkeuren dat zo’n vrouw haar kids besteelt, is van de gekke.

Royce is wel erg graag in de media-aandacht. Omdat hij de zoon van is…. die goede vergoeding krijgt steeds aanschuiven, omdat Peter (die geen advocaat was) dat ook deed? Royce een nu al een arrogantie, waarom? Zakenpartner Khalid Kasem, presenteerde ook ineens een talkshow. Loopt de zaak niet goed? Als je Hazes bijstaat, mis ik toch ervaring. Royce, je bent je vader niet!

Royce de Vries kan niet tegen kritiek dat kon ze vader ook niet en praat ook niet makkelijk in de verdediging maar had ook niet de juiste informatie over de erfenis

Bewust liegen Royce: dat had je vader nooit goedgekeurd! Hoe durf je zo’n vlegel te verdedigen???
Je wist dat het testament niet klopte met hoe Rachel het naleefde.
Zaak is gedoemd te mislukken, net als je meeste andere zaken.
Hoe dom kan je zijn als beginnend advocaat.

Royce de Vries kan net als zijn vader niet tegen kritiek en een goede advocaat is hij al helemaal niet. Hij teert alleen op de naam van zijn vader.