Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Frans Bauer plots getroffen door helse pijnen


Frans Bauer liet laatst nog weten hoe Mariska zijn vrouw hem compleet afbeulde. Vorige jaar heeft Mariska de vrouw van Frans Bauer een herseninfarct gehad. Het zag er allemaal niet goed uit en het was nog maar de vraag of Mariska het zou overleven.

De Bauers zijn nu dus druk bezig met hun gezondheid en ook bij Frans kan er wel 20 kilo af. Mariska had toen alles gefilmd en we konden mee genieten hoe Frans me moeite aan het hardlopen was onder het geschreeuw en de motiverende woorden van Mariska.

Maar voordat Frans lekker kon gaan wandelen en semi-hardlopen werd hij getroffen door helse pijnen. Frans laat in een interview met HLN.be het volgende daarover los.

“Ik tilde een gitaarversterkertje op, een niemendalletje in een klein doosje. Je kan het met je pink optillen, zo licht weegt het. Maar toch moet ik daarbij een verkeerde beweging hebben gemaakt. Plots had ik pijn in m’n onderrug. Dat had ik nooit eerder meegemaakt.”

Frans kon nog met moeite naar de huisarts en die zei dat Frans spit had. Hij kreeg een hele rist pijnstillers mee en kon daardoor niet autorijden.

“Weet je, ik ben een principiële mens. Als ik van de dokter niet mag rijden met pillen in mijn maag, dan mag het niet en doe ik het niet.”

Frans is er inmiddels van af, maar makkelijk was het niet.

“Het was even schrikken, maar ik ben er goed van afgekomen. Nu ben ik weer als nieuw. (lacht) Ik kan weer autorijden en ben alweer aan het sporten. Deze ochtend ben ik nog gaan joggen. Spit is een raar ding, het kan je zómaar overkomen.”

Volgens Frans is zijn rug weer helemaal top.

“M’n rug is prima. Ik had het er nog met de dokter over: ik heb gewoon pech gehad. Dus wil ik er nu ook niet te lang bij stilstaan. Wat Mariska is overkomen, dát was pas erg.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Aansteller🙄😝 echt een mietje 🤣🤣🤣

Het is geen mietje als je echt goed last hebt dan wil je wel Rust nemen