Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Erica en Martien’s villa-avontuur eindigt in nachtmerrie dankzij de gemeente


De prachtige villa met zwembad van Erica en Martien Meiland in Noordwijk was hun nieuwe thuis, na het renoveren en aanpassen van de villa om het leefbaar te maken voor het koppel. Ze wilden echter in aparte huizen wonen en besloten daarom om Erica in het tuinhuis te laten wonen en Martien in het hoofdhuis.

Echter, hun plannen werden verstoord door de regels van de gemeente die bepalen dat Erica niet in het tuinhuis mag slapen. Hierdoor moet ze nu bij Martien slapen in het hoofdhuis. Erica beschrijft het als een ‘rare situatie’, maar legt zich erbij neer en verblijft overdag in het tuinhuis.

Erica zegt er in weekblad Privé het volgende over:

,,Mijn huisje in de tuin heeft een eigen keuken en badkamer en is heel gezellig geworden. Maar officieel mag ik van de gemeente niet in het tuinhuis slapen, dus ik slaap in het hoofdhuis, bij Martien. Dat moet van de gemeente. Overdag woon ik wel in het tuinhuis.”

,,Als de gemeente ineens op de stoep staat en ik zou hier toch in het tuinhuis slapen, dan heb ik weer een probleem en daar heb ik even geen zin in.”

,,We zijn samen eigenaar van beide huisjes en de grond, maar ik moet in het hoofdhuis slapen. Nou is dat prima hoor, want ik heb er een heerlijke slaapkamer en we hebben allebei een eigen badkamer, maar zo is de wet.”

Deze situatie is vergelijkbaar met hun ervaring in Hengelo, waar ze ook vertrokken omdat Erica niet in het tuinhuis mocht slapen. Hoewel ze zich nu hebben neergelegd bij de regels, is het nog steeds een teleurstelling voor het koppel.

We weten natuurlijk dat Erica officieel moet zeggen dat ze niet in haar tuinhuis slaapt anders staat de gemeente op de stoep waar ze overigens zelf in de raad actief, voor is. Wij weten dat Erica gewoon slaapt in het tuinhuisje en de gemeente moet niet zo zeiken. Wie doen ze daar kwaad mee dat Erica in het tuinhuisje woont en slaapt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jemig als dit waar is dan zit ze zelf in een gemeenteraad met ongelofelijke neuzelende ambtenaren, die waarschijnlijk niks beters te doen hebben.

Regels zijn regels en die tellen ook voor de fam.Meiland maar het is wel muggenzifterij..

Denkt ze nou echt dat de gemeente haar ’s nachts komt checken 🤣
Gewoon een slaapbank neerzetten in je tuinhuis. En ’s avonds pas uitklappen.
Hebben ze niks door hoor.
Natuurlijk slaapt ze gewoon in haar eigen tuinhuisje.🤣🤣🤣🤣