Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Foto van Nicol na mishandeling door Peter Gillis


Dennis Schouten en Jan Roos kwamen een paar dagen geleden met een schokkende nieuwe onthulling over Peter Gillis en zijn vriendin Nicol. Zo zou Peter zijn Nicol weer mishandeld hebben nadat ze voor de zoveelste keer is vreemdgegaan.

Dennis en Jan lieten het volgende weten:

Afgelopen zondag kwam iemand (die de familie Gillis persoonlijk kent) Nicol tegen in een kroeg in Asten. Deze persoon was daar samen met wat vrienden. Één van die vrienden heeft het bed daarna gedeeld met Nicol. Nadat Peter hierachter kwam, heeft hij Nicol ‘vreselijk aangepakt’. We gaan de details van deze aanpak nogmaals niet met jullie delen, omdat ze te gruwelijk zijn. Daar is het niet bij gebleven, want Peter zou daarna bij de man in kwestie op bezoek zijn gegaan. Dat deed hij niet alleen. Hij nam hier twee Poolse vrienden mee naartoe. Hier heeft vervolgens een gevecht plaatsgevonden.

Maar nu komen Dennis en Jan ook met een heftige foto van Nicol net na de mishandeling door Peter. Op de foto zie je dat het gezicht van Nicol onder de rode plekken en schrammen zit.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat is het toch een eerste klas vies 🐽 varken.
Nog nooit zo’n rotschoft mee gemaakt als hij ,de verhalen worden steeds erger.
En alles maar blijven ontkennen.
En die Nicole is net zo erg, wat geld al niet doet.
Rap van de tv halen die asocialen.

Zou zeggen stuur die foto ook eens naar Talpa en de grote baas John de Mol.
Misschien dat dan eindelijk de ogen van die gasten eens open gaan en Peter Gilles is eindelijk een halt toe roepen en hm gelijk van televisie afhalen.Dat zou mooi nieuws zijn begin 2023.

Dit zegt een hoop, op deze manier is het bij the voice dus ook jaren lang gegaan! Kijkt toch niemand naar Sbs6 opdoeken die zenders.