Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

De politie grijpt hard in bij Peter Gillis


Wat er de laatste dagen allemaal naar buiten is gekomen omtrent Peter Gillis gaat alle perken te buiten.

Peter werd eerder beschuldigd van de mishandeling van zijn vriendin Nicol en een vechtpartij in een café in Asten nadat een man zijn dochter lastig viel. Van die laatste vechtpartij in een café in Asten waar Peter Gillis op een man afstormde die aan zijn dochter zou hebben gezeten zijn nu beelden uitgelekt.

Maar een paar dagen geleden kwam nog heftiger nieuws en lieten Dennis Schouten en Jan Roos weten dat er opnieuw aangifte is gedaan tegen Peter. Hij zou namelijk onenigheid hebben gehad tijdens het kopen van een motor. Daarbij zou iemand ontvoerd, mishandeld en bestolen zijn. De aangifte daarvan is uitgelekt en er zijn ook foto’s en geluidsopnames van dit tafereel.

Nu is Peter gisteren gespot met zijn peperdure auto bij een politiebureau in het  Belgische Neerpelt. Of Peter daar verhoord wordt en zich moest melden of zelf aangifte doet tegen iemand is niet bekend, maar opvallend is het zeker.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hij doet het af met een gevalletje code rood.Hij heeft zegt ie af en toe een gesprekje met de politie over hoe de zaken aangaande zn aantekening op een dodenlijst er voorstaat.Word door de privenieuwsflits gezegd.Crimi Peter zou hun zelf opgebeld hebben.