Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zoon Sylvana Simons betrokken bij overvalMultimiljonair Roland Kahn had een tijde een relatie met Sylvana Simons en in een interview met de Story laat hij weten dat hij bruut overvallen is door haar zoon.

Roland Kahn is onder meer eigenaar van de kledingketen Cool Cat en hij bracht vorig jaar een boek uit waarin hij al uit de school klapte over zijn heftige relatie met Sylvana Simons.

“Onze relatie bereikt in 2012 het absolute dieptepunt. Zijn we samen, hebben we binnen de kortste keren ruzie. Zijn we apart van elkaar op stap, dan bestookt ze me met ellenlange manipulatieve berichten. Ze werkt me zo op mijn zenuwen dat ik niet eens meer helder kan nadenken. Ik ben haar destructieve geest zó ontzettend beu.”

Maar aan de Story verteld Ronald over een overval die plaatsvond net nadat het uit was. Hij laat weten dat hij door meerdere mannen in zijn woning wordt overvallen. Ronald zegt er het volgende over in de Story.

 “De grootste van hen dwingt me op de grond en knijpt mijn keel dicht, terwijl een andere man me voluit in mijn zij trapt.” 

Ronald weet zeker dat één van de daders de zoon van Sylvana Simons was.

 “Tijdens een familiefeestje hoorde ik hem eens opscheppen over de tientallen overvallen waarbij hij betrokken was.” 

Ook laat Ronald weten dat hij brandwonden bij één van de daders zag en de zoon van Sylvana Simons heeft brandwonden, omdat hij als kind een pan kokend water van het gasfornuis trok.

Maar Ronald noemt niet expliciet de naam van de zoon aan de Story.

“Hij heeft al een aantal gevangenisstraffen achter de rug. Het voegt niks toe om iemand dan een trap na te geven.”

Ook geeft hij nog even af op de opvoeding die Sylvana aan haar kinderen geeft. Hij vindt namelijk dat ze er niks van bakt.

 “Mensen hoeven ook niet alles te kunnen”

Deel deze juice!
 1. peter

  dat wijf deugd niet een vervelend vrouw heb overal wat over te zeiken maar wel een zoon die van het pad af is

 2. H. Siglé

  ZO MOEDER ZO ZOON …. WAT IS ZE TOCH EEN SCHIJNHEILIG ROT WIJF EN DUIDELIJK EEN NARCISt. ZE VIND ZICHZELF TOCH ZO GEWELDIG EN DENKT DAT ZE HÉÉL WAT IS, NOU LAAT IK HAAR UIT HAAR NACHTMERRIE HALEN ZE IS NAMELIJK HELEMAAL NIKS ,ZE BETEKENT NIKS EN VOEGT OOK HELEMAAL NIKS TOE !!! HET ENIGE WAT ZE HEEFT IS KAPSONES EN EEN CRIMINEEL ROT JOCH, ZEER ZEKER GEEN OPVOEDING GENOTEN MAAR JA WAT KAN JE ANDERS VERWACHTEN VAN EEN NARCIST MET EEN ZIEK BREIN !!!

  • Areke

   Zij en Glennis de knokker het zouden zussen kunnen zijn.Alle twee asso’s eerste klas en hun zoons ook.Denken dat ze alles kunnen maken.

 3. Leo

  Altijd grote bek over anderen deze tokkie-vrouwen.
  Zij is het zo’n type als Glenis Grace, super asociaal & opvoeden kunnen ze niet.
  Hun criminele zoons komen en overal mee weg. Aangifte doen Ronald!!!

 4. Simon

  Niet zo gek met zo’n moeder als voorbeeld.

 5. Hanna

  Opvoeden dat monster & anders naar een strafkamp of heropvoedingskamp!!!!!
  Sylvana weg uit de politiek, wat voor voorbeeld ben jij.
  Schandalig dagelijks anderen de les lezen & jezelf zo misdragen.

Geef een reactie