Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johan Derksen gaat tekeer als een razende gek tegen Angela de JongGisteren was het weer flink raak in de talkshow Vandaag Inside. Angela de Jong was te gast en Johan Derksen wilde haar even flink aanpakken over wat zei allemaal wel niet gezegd had over Johnny de Mol.

Shima Kaes de ex van Johnny de Mol beschuldigde hem van zware mishandeling. Shima deed aangifte en in die aangifte stond onder meer dat Johnny haar geschopt, geslagen met zijn vuisten en haar zelfs gewurgd zou hebben. Er zitten foto’s in het dossier van de verwondingen, doktersverklaringen en er zijn zelfs getuigen. Daarnaast is er ook een geluidsopname waarop Johnny alles bekent aan Shima.

Maar het openbaar ministerie seponeerde de zaak wegens gebrek aan bewijs en volgens het openbaar ministerie kloppen er ook dingen niet in het bewijs wat aangeleverd werd door Shima. Onder andere de foto’s van de verwonderingen zouden niet te passen bij het tijdstip van de mishandeling. Ook de doktersverklaringen zouden vreemd zijn.

Nu kwam Johan daar in de uitzending van gisteren op terug. Hij vond namelijk dat Angela de Jong hem kapot heeft geschreven. Maar Angela de Jong liet zich niet zomaar met de grond gelijk maken. Ze wees op een eerdere uitzending van Vandaag Inside waarin de heren aan tafel zelf zouden beweren dat Johnny dit vast gedaan zou hebben, maar dat het kwam door zijn drank en drugs verleden.

Hieronder kun je de ruzie tussen Johan en Angela terugkijken.

Deel deze juice!
 1. Lachen zeg, die blaaskaak krijgt de kous over zijn kop.
  Hij is tegen Angela niet opgewassen.
  Hij lult zijn eigen helemaal vast.

 2. Johans mening vind ik vaak heel scherp en goed. Alleen tegen Angela bleef hij maar tieren, omdat hij geen gelijk had en kreeg. . Stop met die adoratie van fam. de Mol, dat werkt heel negatief.

 3. Estelle

  Gelijk heeft ie 👊👊
  Johnny was volgens Angela al een monster voor er iets duidelijk was!
  En zij bleef column na column ijlen over zijn ‘poging tot doodslag’.
  Duidelijk helemaal vol van Shima.

 4. Isabel

  Angela mag wel eens een toontje lager zingen.🙄😆😜
  Met haar grote muil & starre denkwijze.

Geef een reactie