Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes maakt een enorme blunder


Andre Hazes probeert de draad weer een beetje op te pakken na zijn interview met Eva Jinek. In dit interview kreeg Andre helemaal geen lastige vragen van Eva, maar liep hij toch wel leeg.

Hij zei onder meer dat hij geen contact heeft met zijn moeder Rachel en zijn zus Roxeanne. Verder liet hij weten dat hij zijn moeder sneu vindt en dat het nooit normaal kan gaan tussen hem zijn moeder en zijn zus.

Maar goed Andre is druk bezig met het opnemen van een nieuw album waarmee hij een hele nieuwe weg wil inslaan. Het zal niet meer Andre de volkszanger zijn maar het wordt veel moderner en gaat meer lijken op de liedjes die Nielson zingt.

Andre liet weten dat hij een hele week op schrijfkamp is met zijn nieuwe team van liedjesschrijvers. Alleen ging dat niet helemaal goed en maakte Andre een enorme blunder.

Andre kwam namelijk aan bij een verkeerd huisje terwijl hij dacht dat hij de eerste was die aanwezig was. Gelukkig kwam Andre er snel achter en kon hij zijn weg vervolgen naar het juiste huisje.

Hieronder het filmpje van Andre zijn blunder.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties