Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Heeft Mark Gillis ook gevochten met Nicol?


Mark Gillis de zoon van de beruchte Peter Gillis heeft voor het eerst gereageerd op de vermeende mishandeling van Nicol door zijn vader. Maar wat Mark daarop zegt wijst er zelfs op dat hij ook heeft gevochten met Nicol heel bizar.

Peter Gillis zou dus eind mei zijn Nicol hatseflats wat tikken hebben verkocht en hier en daar hebben gebetenDe reden voor de mishandeling lieten wij al eerder weten. Peter belande een nachtje in de cel en wacht nu op de rechtszaak.

Mark zegt er het volgende tegen aan Shownieuws:

 “Luister, ik kijk zelf gewoon naar over hoe mijn vader en Nicol samen zijn en dat ze samen op vakantie zijn en samen dingen doen. De rest laat ik gewoon links liggen. Daar kijk ik niet eens naar.

Mark zegt hier dus mee dat hij wegkijkt als zijn vader, Nicol een paar tikken geeft. Maar goed Mark verspreekt zich pas echt in het volgende stukje.

Ik vind Nicol ook een goede vrouw. Ik kan er goed mee opschieten alleen ze moet niet in mijn vaarwater zitten. Dus ik ga niet dagelijks met haar werken, want dan gaat het niet goed. En dat weten we van elkaar. Het is trekken, duwen en vechten. Of, nou… Vechten… Uhm…” 

Op het laatst heeft hij het dus over vechten met haar en hij heeft dan net te laat door dat hij iets gezegd heeft wat hij beter niet kon zeggen. Ja Mark dat was niet zo handig, maar nu weten we in ieder geval hoe jij erin staat en wellicht heb je dus zelf ook een keer gevochten met Nicol.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als deze tokies zo goede kijkcijfers hebben dan zijn er te veel tokies voor een klein landje.

Peter zoek een echte vrouw van je eigen leeftijd i.p.v die mafkees die alleen maar op je poen uit is ,succes .