Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Code Rood: Peter Gillis opgepakt door de poltieGisteren kwamen Dennis Schouten en Jan Roos met een schokkende nieuwe onthulling over Peter Gillis en zijn vriendin Nicol. Zo zou Peter zijn Nicol weer mishandeld hebben nadat ze voor de zoveelste keer is vreemdgegaan.

Dennis en Jan lieten het volgende weten:

Afgelopen zondag kwam iemand (die de familie Gillis persoonlijk kent) Nicol tegen in een kroeg in Asten. Deze persoon was daar samen met wat vrienden. Één van die vrienden heeft het bed daarna gedeeld met Nicol. Nadat Peter hierachter kwam, heeft hij Nicol ‘vreselijk aangepakt’. We gaan de details van deze aanpak nogmaals niet met jullie delen, omdat ze te gruwelijk zijn. Daar is het niet bij gebleven, want Peter zou daarna bij de man in kwestie op bezoek zijn gegaan. Dat deed hij niet alleen. Hij nam hier twee Poolse vrienden mee naartoe. Hier heeft vervolgens een gevecht plaatsgevonden.

Nu lijkt het erop dat Peter weer is aangehouden door de politie. Terwijl de zaak waarin hij Nicol voor de eerste keer mishandelde nog moet voorkomen. Peter zou weleens voor een paar maandjes achter de tralies kunnen verdwijnen. Dan is het zijn zoon Mark dit het imperium dat op instorten staat gaat runnen.

Deel deze juice!
 1. Loesje

  Ach gut nicoleke,toch

 2. peter

  ik hoop dat ze hem nu op sluiten voor eeen paar maanden in voorarest en niet te veel eten geven

 3. Walther

  Wat een dom wicht is die Nicole, ze had een rijk leven kunnen hebben, maar dat zal nu wel voorbij zijn.
  Peter zet haar op straat met wat zij gekomen is, dus niks.

 4. Kees

  Allemaal een grote bek over Peter, vertrouwen is goed controleren beter, had een uitspraak van Johan Cruijf kunnen zijn!
  Gelukkig heeft hij een olifantenhuid!😅🐘en boeit het hem ook niks wat men over hem schrijft, dat is eenmaal de afgunst als je het beter doet! En als je wat te zwaar bent heb je in iedergeval genoeg geld om lekker te eten! Nog een mooie uitspraak om rijk te kunnen worden: EEN UITKERING IS GOED
  MAAR WERKEN BETER!

  • Areke

   Iemand mishandelen dat is laf of je nou geld hebt of niet.Je blijft met je handen van iemand af of je nou Peter Gilles bent of niet.
   Je handen hou je thuis.

Geef een reactie