Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Linda de Mol wil Jeroen Rietbergen terug


Een aantal weken geleden werd nog duidelijk dat Jeroen toch weer over de vloer komt bij Linda. Sterker nog hij blijft er zelfs vaak eten. En hij maakt ook nog gebruik van zijn muziekstudio die in de tuin staat en zijn auto wordt weer vaak gespot op de oprit.

Dus Linda lijkt de deur weer op een kier te hebben gezet voor Jeroen en dat is vreemd na haar eigen column in haar blad Linda waarin ze zegt dat het toch echt klaar is tussen haar en Jeroen.

Maar in haar nieuwste column laat ze weten dat ze Jeroen niet haat en hem eigenlijk wel terug wil. Ze zegt er het volgende over.

 “2022 was kutter dan kut. Vooral natuurlijk door de compleet onverwachte relatiebreuk en het heftige, nooit eerder zo ervaren liefdesverdriet dat dat met zich meebracht.”

 “Een gigantische draaikolk aan emoties was en is het, waarin enorme woede en totaal onbegrip afgewisseld worden met iemand vreselijk missen en het houden-van niet zomaar kunnen uitschakelen, hoe moeilijk dat misschien ook te begrijpen is voor buitenstaanders.”

Tja wellicht zoekt Linda haar ex dan toch echt op in de gevangenis als hij daar zometeen bivakeert.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

hoe gek is Linda knetter gek ze kan niets anders krijgen geen man wil een vrouw met de Mol als achter naam

Alleen: al deze reactie is knettergek!! Laat Linda haar eigen keuze maken!! Geen oordeel of veroordelingen.. Het betreft haar leven en van niemand anders!!

Zielig als je zoiets nog terug wilt. Hij vond haar toch ook niet goed genoeg als hij zulk soort dingen doet. Een beetje zelf respect zou ze moeten hebben. Nu laat ze zich voor zoveel mensen vernederen.