Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vriend Mark Rutte klapt uit de school over zijn liefdesleven


Yvonne Coldeweijer kwam laatst nog naar buiten met dat ze twee filmpjes heeft ontvangen waar je volgens haar uit kan opmaken dat Mark Rutte niet op vrouwen valt en een voorliefde heeft voor kinky feestjes.

Yvonne heeft de filmpjes nog niet gepubliceerd en het is de vraag of ze dit gaat doen. Ze zegt dat Mark van een specifiek soort huisfeestje houdt namelijk van dandy huisfeestjes. Geen idee wat dat precies is, maar het schijnt dat de mannen dan overdreven verzorgt rondlopen met een beetje make-up en heel goed gekleed.

Wat er dan op de filmpjes te zien is waar je uit kunt opmaken dat Mark op mannen valt zegt Yvonne niet, maar dit gerucht gaat al langer. Mark zou zelfs een keer in New York hand in hand gespot zijn met een man totdat hij een groepje Nederlandse topondernemers tegenkwam. Toen liet hij snel de hand los van deze man en die vluchten toen een winkel in.

Maar Mark Rutte was kort geleden ook nog met een onbekende man in Rome in Italië gespot. Volgens de getuige stapte de twee samen uit de taxi en zag je dat ze het meer dan gezellig met elkaar hadden.

Maar nu klapt goede vriend René Bom in de Privé uit de school over Mark Rutter zijn liefdesleven. Volgens René krijgt vragen veel vrouwen hem of hij een date met Mark voor ze kan regelen, maar Mark wijst het allemaal af. Hij heeft geen tijd voor een relatie zegt René in de Privé.

,,Dat zeg ik ook altijd als mij wordt gevraagd om een ontmoeting te regelen. Maar ik breng die wel aan hem over. Ik wil niet dat iemand achteraf zegt dat ik zo’n verzoek niet serieus heb genomen.”

,,Hij zegt altijd lachend en hoofdschuddend: ‘René, ik heb geen tijd voor een relatie…’ Dat breng ik dan weer keurig over aan die vrouwen.”

Volgens mij is de reden dat Mark Rutte al die vrouwen afwijst een hele andere reden zoals we eerder hebben kunnen lezen. Mark geef het nou maar toe, waarom doe je er zo moeilijk over.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zoals ik niet kan begrijpen waarom een vrouw zonodig van een bekende Nederlander moet zeggen dat hij ‘een kleine zak heeft ‘ … Zoiets zèg je toch niet over iemand in het openbaar!! Ze moet zèlf zeker wat aandacht hebben en koketteren met het feit dat ze het gedaan heeft met een BN-r , nou gefeliciteerd meid…🤢 Ik snap wel dat hij jou a/d kant gezet heeft, als je zó’n karakter hebt …

Dit verhaal geloof ik gelijk!! Mark Rutte valt op vrouwen, maar heeft géén tijd voor een relatie. Zeker omdat hij het zo druk heeft met z’n ‘geweldige’ regeerprestaties. Zo’n vreselijke knappe, mannelijke man, dat is toch de droom van elke vrouw! Ik bedank ervoor. Het zal mij benieuwen wanneer hij ooit uit de kast komt.

Kom er nou eens voor uit dat je homo bent.
Vieze schijnheil!

Je bent al 50 jaar en zit nog steeds in de kast. Schaam je! Jij zou juist een voorbeeld moeten zijn voor je leerlingen en burgers moeten zijn.
Nu geef je ze mee dat jezelf en echt zijn fout is.

Liegen en bedriegen is je middle name.👊😬😛🤭